jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 31 december 2013

Mitt underbara 2013

Av jempa - 31 december 2013 16:54

 

Har haft ett jättebra år! Har försökt att sammanfattat det i 9 bilder, inte det lättaste!


*MC-mässa och en mysig weekend i Stockholm med min fästman ;)

*I Mars åkte vi till Björnrike tillsammans med Jocke & Pia för en massa skidåkning och skoj! 3 härliga dagar!

*Första gången jag paddlade kanot, en riktigt härlig och solig dag, tillsammans med Jocke och Pia. Vi stannade till vid en strand och grillade och åt smores.

*Spenderade en hel del dagar i Lillström, blev lite ridning tillsammans med syrran.

*USA-resan jag alltid drömt om! Los Angeles först, och sedan vigsel i Las Vegas! Helt fantastiskt!

*Åkte ner till Sandra i Stockholm för en tjejweekend, myysigt som alltid! <3

*Busade en massa med Therese :)

*Har haft en jättemysig jul tillsammans med nära och kära!

 

Summan= jag har blivit fler resor och erfarenheter rikare, fått underbar tid med vänner, blivit fru Hägglund och spenderat tid med familjen.

 

GOTT NYTT ÅR! Nu ser vi fram emot 2014! Kram på er mina fina läsare!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 15 juni 21:44

Ne men asså, jag gillar Shein! Hur ofta beställer man ett par vita (!) jeans som sitter bra OCH verkligen är i ankellängd trots mina 157 cm?! Sjukt ju. Ankellängd brukat motsvara normal längd för mig annars, haha.. Och slitningarna är där dom s...

Av jempa - Måndag 14 juni 18:55

Har påbörjat projekt barnrum nu, äntligen! Dock får vi se när vi har löst en bra plats till mig o Davids hemmakontor (inte lätt i en trea), men jag har lite idéer. Men iaf, köpt detta från IKEA till Jasons rum: Förvaringsmöbler,.det älskar ...

Av jempa - Lördag 12 juni 22:02

Idag blev det en utflykt till Järvzoo med familjen Rautakorpi! En riktigt härlig dag har vi haft! Och sån himla tur med vädret också :) Vi fick se massa djur, tyvärr gömde sig lodjuren för bra, men förutom dom såg vi nog dom flesta. Jason ha...

Av jempa - Torsdag 10 juni 21:31

Var på Lager157 häromdagen, köpte lite sommarplagg till Jason. Och i kön till kassan såg jag denna fina filt! (Jag ÄLSKAR filtar!). Och den kosta 150 spänn, fatta va billigt?! Självklart köpte jag den :D Perfekta beiga färgen också :) Lager1...

Av jempa - Lördag 5 juni 21:16


Hur snygga?! Älskar dom! Igår akutshoppade jag dessa på H&M under min lunchrast, och utbudet på stadens butiker är sådär, så jag är jättenöjd över att jag hittade dessa :) Helst vill vi ha en UV-dräkt till han även i år, men det fanns inga b...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se