jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under april 2012

Av jempa - 8 april 2012 16:13

 

Bild och bord från IKEA


Jag har ju min lilla datorplats i soffan kan man säga, med min bärbara på soffbordet.. inge vidare rent ergonomiskt eftersom jag sitter som en ostbåge emellanåt.. Skulle därför hemskt gärna vilja ha det här smidiga bordet som finns på IKEA, har spanat på det länge nu.. För när vi var till Jocke och Pia på nyårsafton så hade dom just det här bordet och det såg ju jättebra ut! Tog inte alls speciellt mycket plats heller, vilket skulle passa oss perfekt då vardagsrummet inte är jättestort. Bordet är endast 40 cm djupt, och 180 cm långt så det är ett bord för två. Ett högglansigt vitt skulle passa här hemma dessutom.

Jag tycker det verkar jättebra och jag vill inte sitta som en ostbåge längre! Måste ut på IKEA.. måste.. :)

Av jempa - 8 april 2012 13:52

 

Den här påsk-helgen har varit riktigt bra! Och än är den inte slut heller :)

Vi hade verkligen sååån himla tur med vädret, det var soligt och skönt på förmiddagarna när vi åkte slalom, sen mulnade det på lite på eftermiddagen men då åkte vi ändå inte så det kvittade ju. Och att det dessutom knappt blåste något var ju jättebra. Uppe på topparna blåste det däremot hur mycket som helst, riktigt bet i kinderna, men efter några minuters slalomåkning då man kom längre ner så var det mycket bättre.


Har kommit hem nu iaf, vi åkte strax efter frukosten imorse (vid 09-tiden). Frukostbuffen där på Skicentret var kanon! Det fanns grahamsgröt, massa olika bröd, massa pålägg, ägg, olika yoghurts, flingor, musli.. ja fanns sill också :)


Ja men som sagt, är hemma nu och har packat upp. Dricker en kopp kaffe och ser på Biggan. Skönt. Vet inte riktigt vad vi ska göra resten av dagen, känns som att man redan har gjort en del konstigt nog, fast man mest suttit i en bil i några timmar. Skulle kunna ta en runda på stan.. men tror jag ska göra det imorgon istället, köpa något kul som jag kan stoppa i Davids påskägg :) Vi får se vad det blir!


Ha en skön Påskdag nu!

Av jempa - 7 april 2012 15:36

     

Fika på Hovdestugan, på Vemdalsskalet.


   


Har haft ännu en otroligt bra dag i backarna! Tror t.o.m att det var roligare att åka idag :) Backarna kändes bättre och vi hade väldigt tur med vädret, solen visade sig under hela tiden vi åkte! *gotta love it* Vi åkte längre lite längre idag också, men man känner vid den sista turen ner att benen är lite darriga, då e det dags att avsluta, haha, annars är det lätt att man åker åt skogen, bokstavligt talat, för det var en stackars kille som hade åkt in i skogen på sidan och polaren fick hjälpa han att samla ihop både stavar och skidor, hehe.. Men det hade gått bra iaf, vad jag hann se :)


Ja just det ja! David hyrde ju skidor den här gången! Och han var jätteduktig :) inte som mig, men ändå.. ;)


Nu sitter vi i husvagnen, ska strax gå och käka påsk-buffe (blir kanske pizza för mig, gillar inte prinskorv o sånt där..), imorgon åker vi hem vid lunchtid. Har verkligen haft två toppendagar och nästa år måste man åka lite mer slalom! För det e ju ruskigt kul.


Av jempa - 7 april 2012 10:45


Vill önska alla mina fina läsare en riktigt Glad Påsk! Hoppas ni har det bra och att ni äter mycket ägg :)


  

Av jempa - 6 april 2012 15:01

 

Sitter i Grizzly Express; skandinaviens snabbaste sittlift :) Den gick riktigt snabbt! 


  Här är vi, längst upp på toppen :)


 

Vi har haft det jättebra idag! Solen sken i Björnrike och det var inte så mycket folk som vi hade trott. 

Det gick hur bra som helst att åka slalom! Det bara "satt" där lixom :) Fast det var typ 20 år sen jag åkte sist. Det e bra mycket lättare än snowboard, och så vågar man dra på mer i backarna, åkte störtlopp några gånger, haha, skön känsla! 

Efter ungefär 3 timmars åkning började det kännas i benen, och sista backen ner kändes benen alldeles darriga, som spagetti :D

Men vi hade ruskigt kul iaf, jag, David och pappa :) Mamma stannade kvar i Åsarna vid husvagnen. Men imorgon ska vi allihop iväg till Vemdalsskalet och åka där. David funderar på att hyra skidor då, kan bli kul! Hoppas bara inte att benen har brytit ihop imorn när man vaknar, typ med världens träningsverk eller nåt.. Är himla trött i kroppen nu iaf. Otränad som man är :)

Ne, en sväng till i backarna ska man nog orka!


Kram på er!

Av jempa - 5 april 2012 15:13

 

Nu är det bara middag man ska käka sen så åker vi mot fjällen! Datorn lämnar jag hemma.


Ha det bra i Påsk nu allesammans! Kramar


Av jempa - 4 april 2012 21:08

 

Sådärja! Nu har väskan hyffsat packad iallafall, det e lite klurigt o veta vad man ska ha med sig och inte..  men nu e det bara det sista som ska ner, alltså neccessären med allt nödvändigt. Ska ju använda en del av det imorgonbitti så det får packas ner sist av allt. Åker i mina sköna Shepherds också, dom är bäst! Varmare skor finns inte :) Söta är dom också, tycker jag. Och jag misstänker att det kommer kännas ganska så bra att få stoppa fossingarna i dom efter en lång dag i backen med pjäxor.. Har packat ner lite plåster också, för jag är 90% säker på att jag kommer få skoskav, haha =) Finns det ens någon större glädjedödare?! tror inte det... Men då är plåster värt mycket, så man kan fortsätta ha kul.


Jag är osäker på om jag kommer dra med mig datorn. Får se. Vore ju perfekt om Bloggplatsen-appen kunde dra igång snart så hade jag ju kunnat bloggat läsdugliga inlägg via mobilen, men det tar som vanligt längre tid än väntat med den :( Men vi får se hur jag gör.


Ne, nu ska jag snart natta. Kram på er och gonatt!

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se