jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under april 2012

Av jempa - 12 april 2012 15:33

Grattis oldie ;)

      

Idag fyller ju Linea år så vi ska ta en promenix dit efter att David har varit till tandläkaren. Han ska bara på kontroll så det kommer inte bli nå probs med att äta smörgåstårta för han iaf. Hade nog känts lite drygt om han tagit bedövning.. för gud så roligt att äta bland folk när munnen lever sitt eget liv i typ 4 timmar, haha

Sist när jag hade dragit bort en visdomstand så satt ju bedövningen kvar hur länge som helst, och när jag skulle äta så matade jag hakan istället för munnen :D *snyggt*

Jaja, nog om det!


Grattis Linea och hoppas du får en riktig superdag!   

Av jempa - 11 april 2012 19:28

  

Den här vill jag ha till sommaren! Eller föresten, jag vill ha den nu! :D Men tänkt vad snyggt när man är lite brunare, och så ska den sitta lite lösare och inte så himla tight = snyggast.

Av jempa - 11 april 2012 18:57

Min eftermiddag har bestått av tvättning och att köpa present till Linea som fyller år imorgon. Ibland är det så himla svårt att veta vad man ska köpa i present, men jag tror iallafall hon kommer gilla det jag köpte. Jag skulle iallafall bli glad om jag fick den presenten :)


Bjuder på två random pics från Dubai, måste blogga lite mer om den resan, kom ju på att jag inte visat er något från vattenlandet heller :o


   

Av jempa - 10 april 2012 19:49

   

Bik Bok har fått in lite news som vanligt, och dessa 2 gillar jag. Tycker klänningen är så hemskt söt :) En perfekt Ta studenten-klänning är det (för den finns även i vitt!) ju dessutom, 399:- och den blir din.

Av jempa - 10 april 2012 17:38

 

Nu är man bra proppmätt alltså! Blev tacogratäng till middag idag. Kanske hur gott som helst, och kanske hur enkelt som helst :) *just the way i like it*


Jag hittade detta recept på tasteline, ganska precis här. Dom har en bra app också som jag använder ofta. *tips*

Av jempa - 10 april 2012 15:26Blev lite Loreal-shopping igår, mascara och hårfärg.. sånt som alltid går åt :) Dags att färga utväxten igen (eller ska jag orka ta hela barret den här gången..?), sist jag gjorde det var ju någon vecka innan Dubai-resan. Så det e verkligen dags igen! Mitt hår växer som ogräs..


Av jempa - 9 april 2012 21:17

 


Ser ni va? :D Lyckliga jag! Äntligen har jag en bättre datorplats :) Fick skjuts av snälla Therese ut till IKEA idag! Så min kväll har spenderats på golvet tillsammans med 1000 skruvar.. Och jag som tyckte att det där bordet såg så enkelt och behändigt ut att det skulle räcka med ungefär.. tja.. 10-12 skruvar, haha :D Men det stämde ju inte.. Så jag har skruvat och skruvat så att jag nästan har skavsår i händerna. MEN nu är det ju klart och jag sitter och bloggar mitt första inlägg vid det nu :)

Är grymt nöjd! Bra med dom två lådorna också där en hel del ryms. Alltid bra med plats för förvaring!


Snart dags att sova, imorn ska man ju upp tidigt igen. Back 2 work!


Natti natti

Av jempa - 9 april 2012 10:27

 

Här sitter jag nu, under filten framför datorn med dagens första kaffe. Gillar att kunna ta det lugnt såhär på morgonkvisten, fundera lite över dagens planer :)

Pratade lite igår med mamma om Birsta, men det är ingentign bestämt så vi får se vad det blir. Ska däremot fixa Davids påskägg idag, och förväntar mig att han gör detsamma! höhö :) Man kan hoppas iaf!

Ikväll vore det mysigt med lite bio, kanske med Tessan? Eller så blir det något annat lugnt, för imorgon är det ju jobb igen som gäller. Men jag måste säga att den här påskhelgen har varit låång! Kanske för att man har hunnit med en del saker.


Ne, nu ska jag dricka upp mitt kaffe och kanske fundera på vad man ska ha på sig idag.Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se