jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under april 2012

Av jempa - 24 april 2012 18:11

 

Fick mail tidigare idag att Vero Moda skulle ha ett VIP-event idag efter 17 för medlemmar, man fick 20% på hela sortimentet + Sofis Mode. Så jag knallade dit och köpte favorit-trosorna från Pieces (grymt sköna!) och fick dessutom nagelfilar och en pincett :) Härligt! Sån här shopping gillar jag!


Så nu ska jag rensa lite i min underklädeshylla, det behövs!

Av jempa - 24 april 2012 16:07

 

Av jempa - 23 april 2012 19:43

 

Efter husvisningen följde jag med svärmor på Birsta City. Gick runt där och strosade och tog en fika på Charm. Fyndade lite undies på rean på Lindex också, blev två marinblåa bh:ar. Ta 2 betala för 1, sånt gillar vi + att det var på rea så man kom billigt undan.


Appropå huset vi kollade på, jag vet inte riktigt hur jag känner, men jag tror att jag skulle nog kunna trivas där :) Får se om vi tar oss en tur dit igen och se hur det känns då, men vi ligger lågt så länge. Och om det inte är något för oss så är det bara att fortsätta spara pengar i väntan på vårat hus :)


Av jempa - 23 april 2012 15:31

    

Inte nog med att det är måndag, nej det måste regna också! Grått, grått, grått heela dagen. Värdelöst om ni frågar mig.

Men hur som helst så ska vi på husvisning idag, så helt värdelöst är det ju inte idag. Vi får se vad det huset bjuder på, och om den rätta känslan infinner sig :)

Av jempa - 22 april 2012 20:36

     


Från Selected femme!

Av jempa - 22 april 2012 20:17

   

Två söta cardigans från River Island/asos.com


River Island hörde till favoritbutikerna när vi var i Dubai, jag gick in dit flera gånger och det hade alltid kommit in massa fina nyheter. Dom har inte bara kläder utan även jättefina skor (många söta ballerinas bl.a!), väskor, plånböcker och sjalar i mängder.

En riktigt härlig butik alltså :)Av jempa - 22 april 2012 16:02

 

har för första gången i mitt liv spelat tennis. Och det var riktigt kul, men också himla svårt! Behöver nog spela några fler gånger för att få ett spel att flyta bättre. Men kul var det, och svettigt!


Och förut var syrran och Olle här en sväng också, drack kaffe och surrade en hel del. Trevlans =)

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe till tror jag, Saffi drack ju upp mitt... tokhund!

Av jempa - 21 april 2012 19:35Det här kom jag hem med idag från våran runda på IKEA. Blev en sån där "sjal-hållare", faktiskt bättre att ha dom hängandes där än i en korg som jag har i nuläget. I en korg får man inte någon överblick över sjalarna ju. Så den här blir bättre, kan man hänga in i garderoben i hallen sen :)

Och två ljusrosa muggar, och en finfin filt som jag faktiskt fyndade på fynd-avdelningen. Perfekt! Jag bara älskar randigt! Kan inte få nog :D  

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se