jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 20 februari 2012

Atlantis Hotell, Saffron Restaurang

Av jempa - 20 februari 2012 16:41

Jag har maasssor med bilder kvar från Dubai som ni inte har sett, så därför delar jag upp det och bloggar lite bilder då och då. E väl ganska roligt? Är ju en hel del bilder att kolla igenom också :)


Hur som helst, vi bokade ju bord på Saffron, en populär restaurang som ligger inne i lyxhotellet Atlantis (där vattenlandet låg också som vi var på, ute på "Palmen").

Just den kvällen när vi var där hade dom Asia Asia buffe. Dom har olika sorters buffeer olika dagar i veckan. Så när vi var där var det olika maträtter från alla länder i Asien. Och det var typ.. 7-8 olika små "stationer" med olika rätter. T.ex, vid en sån där station så var det stark mat, en annan bestog av bara sushi, Indisk vid en, bröd hade en egen station.. kinesisk, thailänskt, japansk osv osv.

Och det bästa var nog dessert-stationen, haha :) Men allt var så himla gott! Och när man gick och plockade mer mat så var servitörerna direkt vid bordet för att ta bort tallriken och besticken, så när ma kom tillbaka med mer mat var det iordninggjort för en ny måltid med nya bestick och servetter.

Verkligen pass-på service :) Men så är det överallt i Dubai, dom är otroligt service-minded där! Dom vill hjälpa till med allt!


Okej, börjar med några bilder från Atlantis lobby och lite däromrking, det e så stort hotell så det fanns kartor där inne så man hittade rätt. Och självklart personal som hjälpte en att hitta om man så önskade :)


 

Porten in till Atlantis.


 

Den fina glas-kreationen som går från golv till tak.


 

Har redan bloggat dessa två bilder, men bjuder på dom igen ifall någon missat :)


    

Fint :)


     

Stort akvarium med massor av olika firrar. Dubai är mycket för akvarium tror jag, haha, dom finns överallt =)


   

En utav "stationerna" på Saffron.


 

En annan med massa skaldjur.


 

Usch! :/


 

Ostar! =)


   

Någon som blir sugen? =)


      

Efterrätterna! Blev lite besviken att man inte orkade ta mer, haha, det fanns så himla mycket smarrigt! Men vi rullade nästan ut därifrån, mätta och mycket nöjda! Får ni chansen så besök gärna den här restaurangen, och så har man ju även fått kolla runt lite inne i Atlantis också. För det e som på många andra ställen; har man inte bokat bord så kommer man inte in. Om man inte bor där såklart :)


Kolla gärna in hemsidan :)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 15 juni 21:44

Ne men asså, jag gillar Shein! Hur ofta beställer man ett par vita (!) jeans som sitter bra OCH verkligen är i ankellängd trots mina 157 cm?! Sjukt ju. Ankellängd brukat motsvara normal längd för mig annars, haha.. Och slitningarna är där dom s...

Av jempa - Måndag 14 juni 18:55

Har påbörjat projekt barnrum nu, äntligen! Dock får vi se när vi har löst en bra plats till mig o Davids hemmakontor (inte lätt i en trea), men jag har lite idéer. Men iaf, köpt detta från IKEA till Jasons rum: Förvaringsmöbler,.det älskar ...

Av jempa - Lördag 12 juni 22:02

Idag blev det en utflykt till Järvzoo med familjen Rautakorpi! En riktigt härlig dag har vi haft! Och sån himla tur med vädret också :) Vi fick se massa djur, tyvärr gömde sig lodjuren för bra, men förutom dom såg vi nog dom flesta. Jason ha...

Av jempa - Torsdag 10 juni 21:31

Var på Lager157 häromdagen, köpte lite sommarplagg till Jason. Och i kön till kassan såg jag denna fina filt! (Jag ÄLSKAR filtar!). Och den kosta 150 spänn, fatta va billigt?! Självklart köpte jag den :D Perfekta beiga färgen också :) Lager1...

Av jempa - Lördag 5 juni 21:16


Hur snygga?! Älskar dom! Igår akutshoppade jag dessa på H&M under min lunchrast, och utbudet på stadens butiker är sådär, så jag är jättenöjd över att jag hittade dessa :) Helst vill vi ha en UV-dräkt till han även i år, men det fanns inga b...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se