jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under oktober 2011

Av jempa - 8 oktober 2011 09:07


Godmorgon allesammans! Jag vaknade för typ 30 minuter sedan, o har legat kvar o zappat lite på teven o bara softat.

Tänkte käka frukost nu och lite senare åker jag och Sandy till Birsta! Kul det ska bli :) Och kanske vi får med oss något fint hem också? Vem vet!


Ne nu frukost tillsammans med Erik & Mackan =) #gumball3000

Av jempa - 7 oktober 2011 16:41

 

Äntligen fredag igen! :D Härligt! Tror det här kommer bli en bra helg! Min kära vän Sandra kommer upp från Stockholm för att umgås med mej! :) Som vanligt så var det ett tag sedan vi sågs sist, så det ska bli jättekul att få träffa henne igen!

Vi funderar på att ta en BC sväng och kanske bio på kvällen. Hur som helst så kommer det bli en bra dag!


Ikväll har jag inget planerat, får se vad som händer.

På söndag kanske en sväng till skogen o rida..? Och kolla på den nya baggen! :) Ja vi får se vad som händer!


Av jempa - 6 oktober 2011 19:32

mmm, dom blev goa! 


Idag har jag faktiskt bakat kanelbullar! Ganska galet va? Jag som så himla sällan bakar :) Men goda blev dom, o stoora!


Sen efter baket gick jag och David på Jop's o käkade. Vi hade ju Restaurangchansen så de va skitbra ju :) Fläskfilé o potatisgratäng *mums*!


Av jempa - 5 oktober 2011 18:50

 

Visste ni att dte har börjat ännu en säsong av Top Model?? Jag upptäckte det igår men då hade redan det första avsnittets sänts. Men vilken tur att tv3play finns dårå :) Har jag nåt att roa mig med ikväll, men först ska jag se på Modelljakten på kanal5play. Och ja just de, de e ju Bonden ikväll å :o


Av jempa - 5 oktober 2011 18:19

 

Syrran hade köpt fikabröd med sig, så efter maten fikade vi :) Men första tanken var att vi tyckte kanelen såg så himla mörk ut, eller typ att det var mycket! Men så upptäckte vi att det står chokladlängd istället för kanellängd.. :(

Vi blev lite besvikna för den var inte så jättegod, vi var sugna på kanel ju! Men mysigt är det iaf o fika! :)

Av jempa - 5 oktober 2011 18:13

 

Var till tandläkaren idag, på kontroll, o jag hade ingaaa hål! Hurra vad glad man blir =)


Har syrran här nu, vi gick på stan en sväng efter jobbet, o så gick vi på Taco Bar o köpte med oss varsin Nacho De lux-mål som vi precis har ätit upp.


Dags för en kopp kaffe o fikabröd!

Av jempa - 4 oktober 2011 19:59

 

Har varit på bio och sett denna filmen ikväll. Den var mycket bättre än jag trodde den skulle vara. En hel del skratt blev det i salongen :)


Bara 1,25 tim lång också, perfekt längd tycker jag!


Jag ger den en stark 3a!

          

Av jempa - 4 oktober 2011 16:41

Gillar dom nya gardinerna! 

 

Känns så skönt nu när jag kommer in i vardagsrummet, det blev så mycket ljusare av den nya vita mattan och gardinerna så det känns som att man får lite ljusterapi och man blir på bättre humör :) Jag är iallafall en sån person som blir påverkad jättemycket av ljus och mörker.


Iallafall så ska jag snart träffa Therese, det blir bio ikväll! Den nya Svensson, Svensson-filmen. Jag troor att den är halvbeno, men jag hoppas på att den är riktigt rolig :) Vi får väl se! Syrran och hennes karl ska dit också så det blir ju kul. Jag bjöd med svärmor också :)


Mamma o pappa har åkt iväg på en SPA-kryssning idag minsann, hur skönt låter inte det då?! mmm!


Ne hurrni, nu ska jag göra mig klar!


Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se