jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 29 oktober 2011

Lördag

Av jempa - 29 oktober 2011 16:28

 

grymt god smörgåstårta från Citygross!


Hej på er!


Jag och David vaknade vid 10 idag, och bara en halvtimma senare så var vi på väg upp till hans föräldrar för att låna deras bil och åka o handla. Himla skönt promenadväder idag!

När vi kom upp dit drack vi lite kaffe (så man vaknade till..) och sen for vi ut till Citygross. Där blev det en ordentlig storhandling! Jeklar vad skönt det var när man fick packa in allt i kylen o frysen och det blev proppat :D Underbar känsla, haha :)

Efter vi gjort det så åkte vi upp till hans föräldrar igen, o vi hade köpt med oss 4 bitar av en smörgåstårta också, som vi käkade till lunch där. Som tack för lånet av bilen :)


Efter ett tag kom min systerson med kompis upp dit också, för Davids mamma hade köpt lite ur Jultidningarna som Olle sålt. Så vi promenerade hem tillsammans med dom. Kom typ nyss hem.

Men känns som en bra lördag!

Vad som händer senare idag vet jag inte riktigt än, men jag blev toksugen på att se någon film! Kanske Sex and the city 2? Där är dom ju i Abu Dhabi som inte ligger långt ifrån Dubai, o vi funderar på att åka in till den staden någon dag, Ferrari World ligger ju där så David vill gärna dit en sväng när vi endå är bara typ 2 timmars bilresa därifrån. Och då kan ju jag passa på att spana in några ställen där dom har spelat in filmen :) Vore roligt!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 15 juni 21:44

Ne men asså, jag gillar Shein! Hur ofta beställer man ett par vita (!) jeans som sitter bra OCH verkligen är i ankellängd trots mina 157 cm?! Sjukt ju. Ankellängd brukat motsvara normal längd för mig annars, haha.. Och slitningarna är där dom s...

Av jempa - Måndag 14 juni 18:55

Har påbörjat projekt barnrum nu, äntligen! Dock får vi se när vi har löst en bra plats till mig o Davids hemmakontor (inte lätt i en trea), men jag har lite idéer. Men iaf, köpt detta från IKEA till Jasons rum: Förvaringsmöbler,.det älskar ...

Av jempa - Lördag 12 juni 22:02

Idag blev det en utflykt till Järvzoo med familjen Rautakorpi! En riktigt härlig dag har vi haft! Och sån himla tur med vädret också :) Vi fick se massa djur, tyvärr gömde sig lodjuren för bra, men förutom dom såg vi nog dom flesta. Jason ha...

Av jempa - Torsdag 10 juni 21:31

Var på Lager157 häromdagen, köpte lite sommarplagg till Jason. Och i kön till kassan såg jag denna fina filt! (Jag ÄLSKAR filtar!). Och den kosta 150 spänn, fatta va billigt?! Självklart köpte jag den :D Perfekta beiga färgen också :) Lager1...

Av jempa - Lördag 5 juni 21:16


Hur snygga?! Älskar dom! Igår akutshoppade jag dessa på H&M under min lunchrast, och utbudet på stadens butiker är sådär, så jag är jättenöjd över att jag hittade dessa :) Helst vill vi ha en UV-dräkt till han även i år, men det fanns inga b...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se