jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 13 maj 2010

kvällen

Av jempa - 13 maj 2010 21:23

Ikväll har jag och David ätit tacos, så himla gott! Men jag blir så besviken på mig själv som bara orkar typ 1,5 taco tube. Det e ju så gott så man vill äta flera stycken! Och pepsi till är nog ett måste =)


Imorgon ska man upp strax efter 05 igen, back 2 work. Det e jag som ska köra jobb-bilen dom här kommande 2 veckorna igen, vi turas om och byter efter 2 veckor. Så jag måste dessutom ta en prommis bort till Grönborgs varje morgon och hämta slöbilen. Men e väl bra med en liten prommis sådär på morgonkvisten..säger vi.. Iofs skulle jag kunna cykla nu.. Jao, får fixa fram cykeln i helgen kanske.


Ne mina söta bloggläsare, nu ska jag ta o kolla vidare på Lyxfällan med min darling. Han åker ju till Klövsjö imorgon så nu ska jag tjusa ihjäl han!


Puss på er!


 
 
Ingen bild

skiman

13 maj 2010 21:56

Sov en stund efter jobbet då.

 
Ingen bild

ala

14 maj 2010 20:02

1,5 taco tube??? Hur fan kan du bli mätt på det lilla? :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 15 juni 21:44

Ne men asså, jag gillar Shein! Hur ofta beställer man ett par vita (!) jeans som sitter bra OCH verkligen är i ankellängd trots mina 157 cm?! Sjukt ju. Ankellängd brukat motsvara normal längd för mig annars, haha.. Och slitningarna är där dom s...

Av jempa - Måndag 14 juni 18:55

Har påbörjat projekt barnrum nu, äntligen! Dock får vi se när vi har löst en bra plats till mig o Davids hemmakontor (inte lätt i en trea), men jag har lite idéer. Men iaf, köpt detta från IKEA till Jasons rum: Förvaringsmöbler,.det älskar ...

Av jempa - Lördag 12 juni 22:02

Idag blev det en utflykt till Järvzoo med familjen Rautakorpi! En riktigt härlig dag har vi haft! Och sån himla tur med vädret också :) Vi fick se massa djur, tyvärr gömde sig lodjuren för bra, men förutom dom såg vi nog dom flesta. Jason ha...

Av jempa - Torsdag 10 juni 21:31

Var på Lager157 häromdagen, köpte lite sommarplagg till Jason. Och i kön till kassan såg jag denna fina filt! (Jag ÄLSKAR filtar!). Och den kosta 150 spänn, fatta va billigt?! Självklart köpte jag den :D Perfekta beiga färgen också :) Lager1...

Av jempa - Lördag 5 juni 21:16


Hur snygga?! Älskar dom! Igår akutshoppade jag dessa på H&M under min lunchrast, och utbudet på stadens butiker är sådär, så jag är jättenöjd över att jag hittade dessa :) Helst vill vi ha en UV-dräkt till han även i år, men det fanns inga b...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se