jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 20 juni 2009

Noblesse-kakor *yummie*

Av jempa - 20 juni 2009 12:30

                                      


Hej på er!


Jag vaknade vid 09, faktiskt hyffsat pigg efter gårdagen! *skönt*


Vid 10.30 hämtade mamma mig, vi åkte ut till Matfors och till morfars grav. Planterade lite fina blommor åt honom och sedan for vi hemåt igen.

Så nu bloggar jag från pappas dator. Jag och mamma har varit på ICA och handlat lite ingredienser till dessa kakor =) Så nu är dom i ugnen och gräddas lite, dom är verkligen superenkla att göra!

Senare kommer David hit och fikar med oss så åker jag med han hem sen.

 
 
Ingen bild

Nina

20 juni 2009 13:18

Färgade bryna igår å det blev bra :D

ps...jag har ont i örat! :(

 
Therese

Therese

20 juni 2009 17:50

Inte förän nu tittar solen fram.. äntligen! Allt för många minuter försent! Kollade vädret och det ser ut att bli strålande väder 10 dagar framåt.. Och nästa helg.... HETT :)

http://therese.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Av jempa - Söndag 11 juli 12:06

Jason o Millie bland legot :) I förrgår var vi på Leos Lekland tillsammans med familjen Rautakorpi :) Så himla kul! Det var premiär för Jason, och han ÄLSKADE det! Han rusade runt där konstant i 2,5 timme, haha. Det var en varm o solig d...

Av jempa - Torsdag 1 juli 21:38

Det jag tänkt jag ska göra så länge, långt innan jag fick barn, har nu hänt. Att tatuera in mitt barns namn på armen, lycka! Jag fick en tatuering i morsdagspresent, och fick tips om en tjej på Instagram som främst gör ögonbrynstatueringar men nu...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se