jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 20 juni 2009

Midsommarafton i Gimåfors

Av jempa - 20 juni 2009 00:12

Hallå där!


Vi har precis kommit hem från Gimåfors, och självklart sätter man sig vid datorn direkt och för över lite bilder från kvällen =) Dricker en Resorb medans..för man vet aldrig med mig.. kan ju det där med att spy dagen efter, och det krävs inte så mycket alkohol heller för att det ska hända, dryygt! 

Svärmor bjöd på några cidrar =)


Har iallafall haft en jättetrevlig dag och kväll. Har plockat en massa blommor till midsommarstången, fikat *2, spelat lite badminton, gått ner till bryggan/stranden, busat med alla 4 hundarna, kikat på en bebis, ätit god mat, ätit goda efterrätter, med mera!


Här bjuder jag på några av bilderna från idag:

 

David och Kola busar.


 

Det är jätteskoj att springa efter pinnar tycker hon. Kola alltså.


 

Bada är också en favoritsysselsättning =)


Sen kom Kungen och ville leka. Fast Kola ville helst leka själv med sina saker. =)


 

David och Wendela på promenad, och vovven fick följa med också!


 

Söta! =)


Massa blommor som vi plockat till midsommarstången.


 

Tadaa! Fin va?! Lilla söta Hella!


 

Mitt middagssällskap under kvällen =)


 
 
mly

mly

20 juni 2009 18:22

Söt bäbis, massa hår :) fint...

http://mly.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sandy

20 juni 2009 18:50

Hej sötaste!
Vilka fina bilder!! Söta viffsingar. Saknar dig. mPuss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Av jempa - Söndag 11 juli 12:06

Jason o Millie bland legot :) I förrgår var vi på Leos Lekland tillsammans med familjen Rautakorpi :) Så himla kul! Det var premiär för Jason, och han ÄLSKADE det! Han rusade runt där konstant i 2,5 timme, haha. Det var en varm o solig d...

Av jempa - Torsdag 1 juli 21:38

Det jag tänkt jag ska göra så länge, långt innan jag fick barn, har nu hänt. Att tatuera in mitt barns namn på armen, lycka! Jag fick en tatuering i morsdagspresent, och fick tips om en tjej på Instagram som främst gör ögonbrynstatueringar men nu...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se