jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 11 maj 2009

Mina nya jeans

Av jempa - 11 maj 2009 19:02

       

Vilken snabb leverans det var från Mandeldesign.se!

Jag beställde dessa jeans/jeansleggings i fredags, och allt man beställer innan 15.00 skickas samma dag, så alltså låg dom på hallgolvet när jag kom hem. Perfekt! Så himla skönt att slippa gå och hämta ut paketet dessutom =)

Roligt att dom passade också!


Jag, David och Linea gick och hälsade på en liten bebis efter vi käkat, Hella heter hon och är sisådär 2 veckor gammal ;) Så himla gullig! Inte ofta man får hålla i en sån liten krabat! 


 
 
Ingen bild

Tjej med ångest

12 maj 2009 11:38

Hej! Kan inte du lägga ut förslag på skor man kan ha på studenten? :)

 
Ingen bild

lilla ja

12 maj 2009 15:32

Kan du inte fota en bild på jeansleggingsen frammifrån?

 
Ingen bild

jempa

12 maj 2009 15:34

svar till Lilla ja: dte är ju framifrån du ser dom? =) Dom kommer säkert va me på nån Dagens outfit nån dag, annars kan du ju skrolla ner lite på sidan så ser du dom på bilden från mandeldesign.

 
nikita

nikita

12 maj 2009 15:35

hmm då borde dom ju ge de på en gång tkr ja , me jordgubbe smak alltså om de finns..
har själv aldrig ätit pencillin så vet ej hur de smakar men lukten är vidrig..

jodå vi fick i honom tillslut , men det var hemskt å ge mer då han kräktes, men vad ska man göra lixom =(
vill ju att han ska bli frisk också..
idag har de dock gått lite lättare å få i honom..

ha en braig kväll, kram

http://www.nikital.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 15 juni 21:44

Ne men asså, jag gillar Shein! Hur ofta beställer man ett par vita (!) jeans som sitter bra OCH verkligen är i ankellängd trots mina 157 cm?! Sjukt ju. Ankellängd brukat motsvara normal längd för mig annars, haha.. Och slitningarna är där dom s...

Av jempa - Måndag 14 juni 18:55

Har påbörjat projekt barnrum nu, äntligen! Dock får vi se när vi har löst en bra plats till mig o Davids hemmakontor (inte lätt i en trea), men jag har lite idéer. Men iaf, köpt detta från IKEA till Jasons rum: Förvaringsmöbler,.det älskar ...

Av jempa - Lördag 12 juni 22:02

Idag blev det en utflykt till Järvzoo med familjen Rautakorpi! En riktigt härlig dag har vi haft! Och sån himla tur med vädret också :) Vi fick se massa djur, tyvärr gömde sig lodjuren för bra, men förutom dom såg vi nog dom flesta. Jason ha...

Av jempa - Torsdag 10 juni 21:31

Var på Lager157 häromdagen, köpte lite sommarplagg till Jason. Och i kön till kassan såg jag denna fina filt! (Jag ÄLSKAR filtar!). Och den kosta 150 spänn, fatta va billigt?! Självklart köpte jag den :D Perfekta beiga färgen också :) Lager1...

Av jempa - Lördag 5 juni 21:16


Hur snygga?! Älskar dom! Igår akutshoppade jag dessa på H&M under min lunchrast, och utbudet på stadens butiker är sådär, så jag är jättenöjd över att jag hittade dessa :) Helst vill vi ha en UV-dräkt till han även i år, men det fanns inga b...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se