jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 30 juli 2008

papi höll mig sällskap :)

Av jempa - 30 juli 2008 16:04

Hallå där köp blåbär!


Vad skönt det var att gå hem idag! Vädret är ju toppen och jag fick sällskap av pappa hem :) Han hade cyklat till Kovland idag så han svängde förbi mitt jobb på hemvägen så han gick med mig fram till Granlo där han avvek och cyklade vidare till Naxta. Sen fick Britney och Justin hålla mig sällskap istället.


Har precis tagit mig en skön dusch och vi håller på o steker blodpudding som vi ska ha till matlåda imorgon ;) Så jevla smarrigt med blod tycker jag! hehe, blodpudding låter äckligt men det är gott!

Till middag däremot blir det bara nått lätt..jordgubbsfil o nån macka tror jag.

Ska möta upp syrran sen, hon ville ta en sväng till Vero Moda o klart man hänger på. Och efter det ska jag o mamma på bilbingo. Så när den här dagen är slut har jag träffat nästan hela familja =) 3vligt! 
 
Sandra

Sandra

30 juli 2008 16:15

Låter bra! Vi kanske kan ta det i okt? En tjejhelg alltså. Helgerna rinner iväg så snart är vi där!
Kul med sällis från Pappsen. Hälsa familjen sen!
Puss

http://lifebysandy.blogg.se

 
Ingen bild

Big papa

31 juli 2008 11:50

Ja det var ju inte så dumt att möta upp vid din arbetsplats så det kan jag jö flera gånger.

 
Tessan

Tessan

31 juli 2008 13:42

Blodpudding suuuger! Fyy bubblans vad äckligt!

Hörru fröken, ska vi inte dejta något framöver? Vore ju hur najs som helst, tycker jag!

http://therese.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 15 juni 21:44

Ne men asså, jag gillar Shein! Hur ofta beställer man ett par vita (!) jeans som sitter bra OCH verkligen är i ankellängd trots mina 157 cm?! Sjukt ju. Ankellängd brukat motsvara normal längd för mig annars, haha.. Och slitningarna är där dom s...

Av jempa - Måndag 14 juni 18:55

Har påbörjat projekt barnrum nu, äntligen! Dock får vi se när vi har löst en bra plats till mig o Davids hemmakontor (inte lätt i en trea), men jag har lite idéer. Men iaf, köpt detta från IKEA till Jasons rum: Förvaringsmöbler,.det älskar ...

Av jempa - Lördag 12 juni 22:02

Idag blev det en utflykt till Järvzoo med familjen Rautakorpi! En riktigt härlig dag har vi haft! Och sån himla tur med vädret också :) Vi fick se massa djur, tyvärr gömde sig lodjuren för bra, men förutom dom såg vi nog dom flesta. Jason ha...

Av jempa - Torsdag 10 juni 21:31

Var på Lager157 häromdagen, köpte lite sommarplagg till Jason. Och i kön till kassan såg jag denna fina filt! (Jag ÄLSKAR filtar!). Och den kosta 150 spänn, fatta va billigt?! Självklart köpte jag den :D Perfekta beiga färgen också :) Lager1...

Av jempa - Lördag 5 juni 21:16


Hur snygga?! Älskar dom! Igår akutshoppade jag dessa på H&M under min lunchrast, och utbudet på stadens butiker är sådär, så jag är jättenöjd över att jag hittade dessa :) Helst vill vi ha en UV-dräkt till han även i år, men det fanns inga b...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se