jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 29 juli 2008

lite sömn på de här så

Av jempa - 29 juli 2008 22:19

Hurrni, nu är det sängdags för mig! Det tänkte jag för 20 minuter sen också men satt ändå kvar vid datorn? Är det nåt fel på mig då eller? :S Är det nåt från barnstadiet att jag kommer på saker jag måste kolla så jag ska slippa gå o lägga mig?

Jag vill ju sova, behöver den lilla sömn jag får! Ibland blir man less när inte benen lyder huvvet..

 

O vet ni, imorgon ska jag gå hem från jobbet :) *duktig* tar cirkus 50 minuter. Men med ett skönt linne och ipodden i fickan så kommer de gå som en foxtrot! 

 

Natti natti! 

 
 
Nina

Nina

30 juli 2008 00:10

Kommer gå som foxtrot? Ja, för det är du ju bra på! ;)
Du kan bara med miiiig, för jag e bäst på styrdans! :)

btw, jag fick skriva in koden 'cexs'. Rätt najs :)

http://lippan.blogspot.com

 
Sandra

Sandra

30 juli 2008 08:47

Åhh härligt att ta en prommis hem! Jag ska träna på lunchen så det ska bli skönt.
Kanske vi ska boka en tjejhelg snart? :-)
Puss!

http://lifebysandy.blogg.se

 
Ingen bild

razor

30 juli 2008 09:22

shoppingspridare shoppingspridare!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Av jempa - Söndag 11 juli 12:06

Jason o Millie bland legot :) I förrgår var vi på Leos Lekland tillsammans med familjen Rautakorpi :) Så himla kul! Det var premiär för Jason, och han ÄLSKADE det! Han rusade runt där konstant i 2,5 timme, haha. Det var en varm o solig d...

Av jempa - Torsdag 1 juli 21:38

Det jag tänkt jag ska göra så länge, långt innan jag fick barn, har nu hänt. Att tatuera in mitt barns namn på armen, lycka! Jag fick en tatuering i morsdagspresent, och fick tips om en tjej på Instagram som främst gör ögonbrynstatueringar men nu...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se