jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 29 juli 2008

En Harry Boy

Av jempa - 29 juli 2008 16:48


Tjallåå där!

Nu har man jobbat 2 dagar den här veckan, och det har gått helt okej. Fast man skulle inte må särskilt dåligt av lite mer semester :) 

Vi käkade mjukglass idag på lunchen, goott! Och så köpte vi en Harry Boy tillsammans, för de är tydligen V75 ikväll? Ja vet inte alls jag, men klart man kan vara med om man kan vinna pengar :)  Kan ju bli lite spännande.


Hungrig som en tok är jag, så nu ska vi fixa med middagen! 

 
 
Nina

Nina

29 juli 2008 17:10

Häng med mig när det är open trot så kan vi spela å dricka ciiiiiider :)
Backlund ska kirra biljetter.. Så det blir iaf gratis inträde.

http://lippan.blogspot.com

 
Ingen bild

Sanna

29 juli 2008 21:17

Måste bara säga att din blogg är grymt bra! men jag vill veta hur många läsare du har om dagen och vad jobbar du med? tror aldrig du berättat det ;)

 
Ingen bild

jempa

29 juli 2008 21:20

svar till Sanna: Tack! Vad roligt att höra! :) Jo, har faktiskt talat om i bloggen vad jag jobbar med, jag städar på ett dagis och en skola. Letar efter andra jobb då och då också.
Besökarna brukar ligga mellan 200-300 stycken/dag. :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Av jempa - Söndag 11 juli 12:06

Jason o Millie bland legot :) I förrgår var vi på Leos Lekland tillsammans med familjen Rautakorpi :) Så himla kul! Det var premiär för Jason, och han ÄLSKADE det! Han rusade runt där konstant i 2,5 timme, haha. Det var en varm o solig d...

Av jempa - Torsdag 1 juli 21:38

Det jag tänkt jag ska göra så länge, långt innan jag fick barn, har nu hänt. Att tatuera in mitt barns namn på armen, lycka! Jag fick en tatuering i morsdagspresent, och fick tips om en tjej på Instagram som främst gör ögonbrynstatueringar men nu...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se