jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 18 juli 2008

kycklingsallad

Av jempa - 18 juli 2008 17:15

                     

Visst är man rätt duktig när man går på en pizzeria och man äter sallad?! Det tycker iallafall jag.. Det blev kycklingsallad för både mig och David. Gott!

Sen efter det köpte jag mig en ny chick-litt pocket (ska ju till Stöde imorgon o stanna till söndag) så man behöver lite att göra där.. Tar med mig laptopen och några sex and the city-dvds också, så ska man nog klara sig =) Ska bli kul o träffa farmor igen också, det blir ju tyvärr inte så ofta.


Det sas att det skulle bli utgång ikväll o föris hemma hos Sus, men jag tror hon har migrän stackaren så vi får ta det en annan gång istället. Usch, migrän verkar asjobbigt jue, skönt att man slipper sånt!

Ne, kanske nåt SATC-avsnitt och en bit choklad, eftersom jag var så duktig o beställde sallad ;) 


 
 
Nina

Nina

18 juli 2008 17:59

Vart åt ni salladen?

http://lippan.bloggspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Av jempa - Söndag 11 juli 12:06

Jason o Millie bland legot :) I förrgår var vi på Leos Lekland tillsammans med familjen Rautakorpi :) Så himla kul! Det var premiär för Jason, och han ÄLSKADE det! Han rusade runt där konstant i 2,5 timme, haha. Det var en varm o solig d...

Av jempa - Torsdag 1 juli 21:38

Det jag tänkt jag ska göra så länge, långt innan jag fick barn, har nu hänt. Att tatuera in mitt barns namn på armen, lycka! Jag fick en tatuering i morsdagspresent, och fick tips om en tjej på Instagram som främst gör ögonbrynstatueringar men nu...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se