jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 18 juli 2008

No country for old men

Av jempa - 18 juli 2008 00:23

                         

Nee, vilket jobbigt slut det var! Gillar inte sånna slut på sånna filmer. Jag vill att det ska sluta med att mördaren dör. Ett säkert och tryggt slut helt enkelt. Absolut inte som den här filmens slut.

Blev tvungen att se lite på Sex and the city som lägligt nog visades på 3an precis när filmen var slut. Så att min hjärna får nåt annat att tänka på innan jag ska sova :) (ja ja vet, jag är en tönt) Vi började ju se den här filmen igår natt men vi såg bara 40 min sen vart vi så trötta att vi fick stänga av. Och vem drömmer mardrömmar tror ni? jag såklart! Så därför är de skönt o se lite roligt efter man sett en thriller. Ser på Conan O´Brien nu så borde inte bli nå mardrömmar inatt tycker jag! *fjantig*


Ja, hur var filmen då? jo den var jättebra faktiskt. Gillar mördarens frissa grymt mycket! Ska nog klippa så jag med!

Den får 4 stjärnor av 5.

* * * * *  

 
 
Veronica

Veronica

18 juli 2008 10:04

Jag tyckte oxå filmen var jättebra...tills jag kom till slutet. Jag förstod ingenting!
Förklara? :]

http://ceekay.bloggagratis.se

 
Sandra

Sandra

18 juli 2008 16:54

Heej!
Haha kan bara hålla med Veronica ovan. Fattade inte heller slutet..:-)
Puss gumms

http://lifebysandy.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Av jempa - Söndag 11 juli 12:06

Jason o Millie bland legot :) I förrgår var vi på Leos Lekland tillsammans med familjen Rautakorpi :) Så himla kul! Det var premiär för Jason, och han ÄLSKADE det! Han rusade runt där konstant i 2,5 timme, haha. Det var en varm o solig d...

Av jempa - Torsdag 1 juli 21:38

Det jag tänkt jag ska göra så länge, långt innan jag fick barn, har nu hänt. Att tatuera in mitt barns namn på armen, lycka! Jag fick en tatuering i morsdagspresent, och fick tips om en tjej på Instagram som främst gör ögonbrynstatueringar men nu...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se