jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 11 juli 2008

öm i fötterna..

Av jempa - 11 juli 2008 20:49

 

Nu är man bra öm i fötterna alltså. Mina ballerinaskor är inte bra att ha om man ska gå mycket...

Vi började dagen med en frukost på Sandys på Götgatan. Sen kilade jag in på Monki för att se om dom hade den där stora tischan, men den fanns inte i rätt färg där heller..synd!  

Gick runt i lite butiker o sådääär dårå. E ju bara det vi kom hit för o göra så =)


 

Käkade gooood lunch på Taco Bar. VArför finns inte det i Sundsvall?!


 

Såhär kan det se ut om man väntar på hissen..


 

och såhär kan det se ut om man är jättekissis. 


  

Gick tillbara till Urban Outfitters och köpte den här Guns n roses tischan. Blev även ett nagellack, svårt att få till den rätta färgen på bild, men det är en himla fin färg :)

Blev även en plånbok. Och en skjortklänning, randig top och halsband från H&M.

Imorgon ska jag kika efter nån fin Friis&Co-väska.


David fick tag på himla mycket snygga kläder; jacka från Carlings, Nudie-jeans, 4 tischor och en Fred Perry-piké.  

 

Och imorgon blire mer ;) 

Men nu blir det dusch och sen ska vi läggas oss i sängen och zappa fram en bra film!

 
 
Sarah ''Jigsaw'' Giercksky

Sarah ''Jigsaw'' Giercksky

11 juli 2008 21:21

Snygga kläder du köpte :)

http://SGiercksky.blogg.se

 
N.B.N

N.B.N

12 juli 2008 00:49

Efter att ha kikat på bilderna så gissar jag att ni bor på STF Vandrarhem vid Fridhemsplan? Jag har själv bott där ett flertal gånger och tycker det är helt OK med tanke på priset och hur frächt det är där. Vad tycker ni? Passa er bara för sunkhaket alldeles intill som hette "starbar" sist jag var ner, (tror det heter något annat nu)har dåliga erfarenheter därifrån :)

http://nbn.bloggagratis.se

 
Sofie

Sofie

12 juli 2008 14:47

Äsch, va trist att ni lyckades pricka in storstan när vädret var så tråkigt! men förhoppningsvis kan ni roa er ändå :)

http://swish.blogg.se/defines

 
Sandra

Sandra

18 juli 2008 00:05

Jättefina grejer! Länge sedan jag var till Urban, blev lite sugen nu :-) Härliga bilder med! Puss gumms

http://lifebysandy.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Av jempa - Söndag 11 juli 12:06

Jason o Millie bland legot :) I förrgår var vi på Leos Lekland tillsammans med familjen Rautakorpi :) Så himla kul! Det var premiär för Jason, och han ÄLSKADE det! Han rusade runt där konstant i 2,5 timme, haha. Det var en varm o solig d...

Av jempa - Torsdag 1 juli 21:38

Det jag tänkt jag ska göra så länge, långt innan jag fick barn, har nu hänt. Att tatuera in mitt barns namn på armen, lycka! Jag fick en tatuering i morsdagspresent, och fick tips om en tjej på Instagram som främst gör ögonbrynstatueringar men nu...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se