jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 13 maj 2008

Min ENORMA shopping

Av jempa - 13 maj 2008 21:01


Usch vad det sved i plånboken idag! Tss, kanske inte riktigt. Blev en lugn shopping på stan tillsammans med syster.

Gick in på Gina Tricot, men hittade ingenting alls, rätt bra för jag är inte ute efter något heller. :) 

Men det blev iallafall make up-borttagningsservetter (H&M´s egna), en tvål som jag ska hälla upp i våran tvålpump (också H&M´s egna), och ett stycke b-u-s servett, från Garnier. Tips från syster som sa att den var "stabil som faen". 


Jag vill göra något med mitt hår! Är i stort behov av både en klippning och en färgning! Frisören jag gick till förut har ju flyttat hem :( Så vem ska jag nu gå till?! Tips mottages hemskt gärna!  
 
Emma

Emma

13 maj 2008 21:23

Åhh den tvålen luktar super fräscht.

http://www.EmmaAsp.blogg.se

 
Veronica

Veronica

13 maj 2008 21:57

Jag tipsar gärna om min frisör. Ulrika på Hårstudion, centralgatan 17.
Dock går hon snart på mammaledighet :]

http://ceekay.bloggagratis.se

 
Anna

Anna

13 maj 2008 23:48

Är också ute efter ny frisör..och ny frisyr med för den delen :P Ser ut som en tråkis som inte klippt mig på evigheter..

http://annasaraolsson.blogg.se

 
sanna

sanna

14 maj 2008 00:35

angelica på jess!

http://girrlworld.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 15 juni 21:44

Ne men asså, jag gillar Shein! Hur ofta beställer man ett par vita (!) jeans som sitter bra OCH verkligen är i ankellängd trots mina 157 cm?! Sjukt ju. Ankellängd brukat motsvara normal längd för mig annars, haha.. Och slitningarna är där dom s...

Av jempa - Måndag 14 juni 18:55

Har påbörjat projekt barnrum nu, äntligen! Dock får vi se när vi har löst en bra plats till mig o Davids hemmakontor (inte lätt i en trea), men jag har lite idéer. Men iaf, köpt detta från IKEA till Jasons rum: Förvaringsmöbler,.det älskar ...

Av jempa - Lördag 12 juni 22:02

Idag blev det en utflykt till Järvzoo med familjen Rautakorpi! En riktigt härlig dag har vi haft! Och sån himla tur med vädret också :) Vi fick se massa djur, tyvärr gömde sig lodjuren för bra, men förutom dom såg vi nog dom flesta. Jason ha...

Av jempa - Torsdag 10 juni 21:31

Var på Lager157 häromdagen, köpte lite sommarplagg till Jason. Och i kön till kassan såg jag denna fina filt! (Jag ÄLSKAR filtar!). Och den kosta 150 spänn, fatta va billigt?! Självklart köpte jag den :D Perfekta beiga färgen också :) Lager1...

Av jempa - Lördag 5 juni 21:16


Hur snygga?! Älskar dom! Igår akutshoppade jag dessa på H&M under min lunchrast, och utbudet på stadens butiker är sådär, så jag är jättenöjd över att jag hittade dessa :) Helst vill vi ha en UV-dräkt till han även i år, men det fanns inga b...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se