jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 12 maj 2008

vill ni veta en hemlis?

Av jempa - 12 maj 2008 19:19

*viskar* gina tricot ska öppna en webshop 

 
 
Therese

Therese

12 maj 2008 20:54

Nu har jag försökt att antagit din utmaning. Men lyckades dock inte lika bra som dig,, men men :)

Hur är det med gummsi annars då? Kraaama!

http://Therese.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Mikaela

13 maj 2008 07:37

Mmm den var sååå ball o köra, man fick ett par blickar på sig :) Gah ska dom öppna en webshop? Låter inte bra för ekonomin :D

 
Linnea

Linnea

13 maj 2008 08:03

Jaså en webshop.. vad nice =) Vet du möjligtvis när?

http://www.linnnea.bloggagratis.se

 
Tessan

Tessan

13 maj 2008 11:37

Hörru bruden, självklart ska du få ta del av hemlisen :) Men det är begränsat med folk som ska veta den ännu så länge :) Snart är det dags för klassfesten, det kommer bli skoj? :) Skulle Sandra komma?

Dejt vore trevligt. Ragnar åker bort på jobb och kommer troligen inte hem förän tis, ons närsta vecka. Så om du vill på lördag? kan vi ha en liten tjejkväll Jag kan hämta dig när jag slutar 19 och sen kan jag skjussa hem dig på sön morgon då jag börjar 10.. Om du har lust. Men du kanske vill sova med dejvid (de förstå jag även)

Ska vi ses något i veckan kanske må tro.. Ons? Fre?

Kraaama!

http://Therese.bloggagratis.se

 
m

m

13 maj 2008 17:29

Åhh nejjj... Det kommer bli dyrt :) AJjaja

http://www.mly.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 15 juni 21:44

Ne men asså, jag gillar Shein! Hur ofta beställer man ett par vita (!) jeans som sitter bra OCH verkligen är i ankellängd trots mina 157 cm?! Sjukt ju. Ankellängd brukat motsvara normal längd för mig annars, haha.. Och slitningarna är där dom s...

Av jempa - Måndag 14 juni 18:55

Har påbörjat projekt barnrum nu, äntligen! Dock får vi se när vi har löst en bra plats till mig o Davids hemmakontor (inte lätt i en trea), men jag har lite idéer. Men iaf, köpt detta från IKEA till Jasons rum: Förvaringsmöbler,.det älskar ...

Av jempa - Lördag 12 juni 22:02

Idag blev det en utflykt till Järvzoo med familjen Rautakorpi! En riktigt härlig dag har vi haft! Och sån himla tur med vädret också :) Vi fick se massa djur, tyvärr gömde sig lodjuren för bra, men förutom dom såg vi nog dom flesta. Jason ha...

Av jempa - Torsdag 10 juni 21:31

Var på Lager157 häromdagen, köpte lite sommarplagg till Jason. Och i kön till kassan såg jag denna fina filt! (Jag ÄLSKAR filtar!). Och den kosta 150 spänn, fatta va billigt?! Självklart köpte jag den :D Perfekta beiga färgen också :) Lager1...

Av jempa - Lördag 5 juni 21:16


Hur snygga?! Älskar dom! Igår akutshoppade jag dessa på H&M under min lunchrast, och utbudet på stadens butiker är sådär, så jag är jättenöjd över att jag hittade dessa :) Helst vill vi ha en UV-dräkt till han även i år, men det fanns inga b...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se