jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 12 maj 2008

Utmanad av Veronica!

Av jempa - 12 maj 2008 15:21


Tre namn du går under:

 • Jenny
 • Jempa
 • Massa olika namn som David kommer på, olika för varje dag..

Tre saker som skrämmer dig:

 • Att det ska hända ens nära och kära något

 • Ormar!
 • Mörkt vatten

Tre saker du har på dig:

 • Brunt/vitt linne från H&M
 • Jeans från &denim
 • Klocka från Ur&Penn

Tre saker du tycker om:

 • David, familj och vänner!
 • Shopping/pengar
 • Sura dödskallar (dom gul/röda!)

Tre saker du ska göra den närmaste tiden:

 • Tvätta klart, har tvättid till 19.00
 • Beställa mat från matservice.se igen
 • Boka lägenheten i Sthlm


Tre av dina favoritlåtar just nu:

 • Veronica Maggio - Måndagsbarn
 • Jason Mraz - I´m yours
 • Justin Timberlake feat. Madonna - 4 minutes

Tre saker du verkligen vill ha:

 • Mycket pengar
 • Ett roligt jobb
 • En utlandsresa tillsammans med älsklingen

Jag utmanar Sandra, Therese och Syster

 
 
Emma

Emma

12 maj 2008 19:09

Boka lägenhet i Sthlm? Ska ni flytta?

http://www.nogg.se/allright

 
maya fanny

maya fanny

13 maj 2008 16:29

oh va snyggt =)Besök gärna våran blogg också =)

http://fannymayas.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 15 juni 21:44

Ne men asså, jag gillar Shein! Hur ofta beställer man ett par vita (!) jeans som sitter bra OCH verkligen är i ankellängd trots mina 157 cm?! Sjukt ju. Ankellängd brukat motsvara normal längd för mig annars, haha.. Och slitningarna är där dom s...

Av jempa - Måndag 14 juni 18:55

Har påbörjat projekt barnrum nu, äntligen! Dock får vi se när vi har löst en bra plats till mig o Davids hemmakontor (inte lätt i en trea), men jag har lite idéer. Men iaf, köpt detta från IKEA till Jasons rum: Förvaringsmöbler,.det älskar ...

Av jempa - Lördag 12 juni 22:02

Idag blev det en utflykt till Järvzoo med familjen Rautakorpi! En riktigt härlig dag har vi haft! Och sån himla tur med vädret också :) Vi fick se massa djur, tyvärr gömde sig lodjuren för bra, men förutom dom såg vi nog dom flesta. Jason ha...

Av jempa - Torsdag 10 juni 21:31

Var på Lager157 häromdagen, köpte lite sommarplagg till Jason. Och i kön till kassan såg jag denna fina filt! (Jag ÄLSKAR filtar!). Och den kosta 150 spänn, fatta va billigt?! Självklart köpte jag den :D Perfekta beiga färgen också :) Lager1...

Av jempa - Lördag 5 juni 21:16


Hur snygga?! Älskar dom! Igår akutshoppade jag dessa på H&M under min lunchrast, och utbudet på stadens butiker är sådär, så jag är jättenöjd över att jag hittade dessa :) Helst vill vi ha en UV-dräkt till han även i år, men det fanns inga b...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se