jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 11 maj 2008

promenad

Av jempa - 11 maj 2008 18:02

Det var jättefint väder förut idag, soligt och 20 grader i skuggan. åh, nu kom våran mat, vi beställde från pizza.nu. Kanoners de :) Även att det bara tog 20 minuter den här gången!

Men så ja, tänkte skriva bara att jag o David tog en promenad ner till hamnen förut. Men då var det inte längre soligt och varmt, utan det blåste och var mulet :( Tråkigt!


Men nu ska vi äta! Gott! Sallad till mig och mexikansk tacobuffé till David ;) 

 
 
Sandra

Sandra

11 maj 2008 20:37

Heej!!
Allt bra sötis?
Jag kommer upp på torsdagskvällen i juni. Ska bli skojj!! Måste planera lite inför de dagarna snart tycker jag!

Vad jag önskar mej? Hmm..kanske några bra fotprodukter, jag är för dålig på att ta hand om mina fötter..body shop har annars bra body butter..hmm svårt det dära! :-)

Jag ska klippa mej här i el sthlmo innan jag åker upp! Najs!!

Haft en bra helg?

Puss!

http://sandrish.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 15 juni 21:44

Ne men asså, jag gillar Shein! Hur ofta beställer man ett par vita (!) jeans som sitter bra OCH verkligen är i ankellängd trots mina 157 cm?! Sjukt ju. Ankellängd brukat motsvara normal längd för mig annars, haha.. Och slitningarna är där dom s...

Av jempa - Måndag 14 juni 18:55

Har påbörjat projekt barnrum nu, äntligen! Dock får vi se när vi har löst en bra plats till mig o Davids hemmakontor (inte lätt i en trea), men jag har lite idéer. Men iaf, köpt detta från IKEA till Jasons rum: Förvaringsmöbler,.det älskar ...

Av jempa - Lördag 12 juni 22:02

Idag blev det en utflykt till Järvzoo med familjen Rautakorpi! En riktigt härlig dag har vi haft! Och sån himla tur med vädret också :) Vi fick se massa djur, tyvärr gömde sig lodjuren för bra, men förutom dom såg vi nog dom flesta. Jason ha...

Av jempa - Torsdag 10 juni 21:31

Var på Lager157 häromdagen, köpte lite sommarplagg till Jason. Och i kön till kassan såg jag denna fina filt! (Jag ÄLSKAR filtar!). Och den kosta 150 spänn, fatta va billigt?! Självklart köpte jag den :D Perfekta beiga färgen också :) Lager1...

Av jempa - Lördag 5 juni 21:16


Hur snygga?! Älskar dom! Igår akutshoppade jag dessa på H&M under min lunchrast, och utbudet på stadens butiker är sådär, så jag är jättenöjd över att jag hittade dessa :) Helst vill vi ha en UV-dräkt till han även i år, men det fanns inga b...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se