jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under juli 2007

Av jempa - 1 juli 2007 14:24

Okej, här kommer lite pics från kusinträffen igår. Kan inte förstå varför bilderna blir suddigare o suddigare ju senare det blir *fniss* kanske lite skakig på handen?

Blev iallafall grillade kycklingspett, potatissallad och tzatsiki till middag. Kladdkaka till efterätt. Lite kubbspel och en tipsslinga blev det också. Hela kvällen vart riktigt lyckad och jag hade jättekul! :)Av jempa - 1 juli 2007 08:59

Av jempa - 1 juli 2007 08:36

ok, klockan e inte mycket, måste somna om igen. Men kan ju säga att gårdagen vart jättelyckad! Och vi hade skitkul! Alltså, mina kusiner är ju riktigt, riktigt roliga :D Skrattade lätt 80-90% av tiden. Det är sant faktiskt. Uffe drog massa roliga skämt igår också, och jag tänkte att dom här ska jag komma ihåg så jag kan skriva dom här. Men ja! Har glömt :/ Nu kom jag juu faen på en, okej, håll i er:Fröken i skolan ställde en fråga till Pelle. Pelle blötte på fingret och smetade ut det i pannan, men nåt svar på frågan fick inte fröken.

Så fröken frågar Pelle:

- Men Pelle! Varför blöter du alltid fingret och smetar det i pannan när jag frågar dig något?

Lilla Pelle svarar:

- Jo, min pappa säger alltid till mamma att hon ska blöta lite på huvudet så brukar det gå lättare!hihi, den där var inte bäst av dom som han drog, dom bästa har jag glömt :( Menmen, kul vare!

Nu ska jag sova lite till, bilder kommer senare! 

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se