jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under juli 2007

Av jempa - 9 juli 2007 18:28

Tänk att vi hade så tur att vi hittade ett olåst trådlöst nätverk här i lägenheten. Känns bra att snika på andras internet, hähä =) Lägenheten är fräsch och fin! Ligger i sängen nu eftersom de bara e här datorn kan hitta andra nätverk.

Vi kom fram typ 12.30, åkte hit till lägenheten på en gång med våran packning. Var rätt lätt att hitta hit faktikst, och inga problem med att hitta rätt tunnelbana heller :D

Sen när vi lämnat våran packning här o ikat runt lite i lägenheten så drog vi ner på stan igen. Fast först käkade vi lunch på Burger King som ligger alldeles här i närheten. Grymt gott kan jag lova! Fick lite Turkiet-känslor eftersom jag o David käkade på Burger King i turkiet sist, har inte ätit BK sen dess. =)

Sen så åkte vi in till city. Det första stället vi gick på var SOUK, det kändes som en given galleria för mig att besöka! Var mycket snyggt där men blev ändå inget köp. Drog vidare o kollade i en del butiker. David är ute efter nå snygga sneakers och jeans. Så kikade på det åt honom, hittade till slut ett par assnygga jeans som satt grymt snyggt på honom så dom fick de bli =) Jag köpte ett vykort som jag ska skicka till farmor (man skickar alldeles fölr lite vykort!) och en TÅRTSPADE! haha =) På Lagerhaus. Har ju ingen tårtspade så de va likabra att passa på när jag hittade en för 19 spänn. Sen så blev det en Peak-keps och ett par Reef- flipflops på NK. Och en parfym; Laura. Doftar sjukt gott! Det e en av Sandras favvoparfymer vet jag, och jag kan inte annat än hålla med henne, den här kommer bli en favorit även för mig. En väldigt lätt och fräsh doft. Gillas gillas!Aja, iaf, fikade uppe på Åhlens-huset, grym utsikt, men de lixom kör i puppa på mig när ja e sådär högt upp, haha, grymt obehagligt äre :D så jag låter gärna bli att kolla ner. 

Det stog även en lapp på dörren att man: "gärna skulle lä'mna brickan vid dörren så slipper vi fåglarna."tog en bild på den o även en fågel =) inte alla som kan läsa tror jag. turister turister....Jajja, vi blev sjukt trött i fötterna iaf o drog hem, o nu sitter vi här, david e i vardagsrummet o ser på teve o jag e här i sängen o bloggar :) Precis som de brukar va!

Men senare ska vi dra ner på Coop o handla lite frukost tills imorgon o så. Sen ska vi softa, för imorgon är det en ny dag!Kram! 

Av jempa - 9 juli 2007 09:41

jsa, då var man på väg då, ner till Fjollträsk =) Sitter på bussen nu o surfar på det trådlösa nätverket. funkar hur bra som helst faktiskt =) så det e skönt! Synd bara att batteriet i datorn räcker i typ 2 timmar :/


ne, nu ska david få surfa lite!

Puss! 


Av jempa - 8 juli 2007 21:26

Tycker dessa pilotbrillor från Wedins e rätt schyssta =) Kanske man ska haffa ett par? Får se, beror på om man passar i dom. Alla pilotbrillor jag testat hittills ser bara stora ut på mig. Hoppas dessa är lite mindre :DNu blir det till att natta, ska ju upp tidigt imorgon, typ 06.30 :/


Sleep tight!

Av jempa - 8 juli 2007 17:14

Igår blev man ju 25 dårå.. *gammal*

Tråkigt nog så regnade det, heela dagen! Har inget minne av att det har regnat på min födelsedag EVER! Så det var himla tråkigt, kunde inte sitta ute o äta, eller spela kubb :(

Menmen, de blev en bra dag ändå!

Fick pengar, presentkort på Carlings, blommor, Rose vin, badsalt, doftljus, ljuslykta, halsband och armband från Pilgrim, Kerastase-schampo och ett rosa drink-set! :) *jättenöjd med allt!* Tacktack :)

Så efter Stöde, for vi hem och syrran stannade här hemma här hos oss, vi sjung Singstar och drack alkohol =) Singstar e grymt! Sen blev det Gatufesten i regnet! En riktigt bra dag, förutom regnet då förstås som förstörde lite av partysuget tyvärr. =) 


Just nu håller jag och David på att packa inför resan till sthlm imorgon. Ska vara borta 4 dagar ändå måste man ha med halva garderoben känns det som, hhi =) Men man vill ju ha lite urval! Samtidig måste man ju spara plats åt allt man ska shoppa också ;)

Det är iallafall trådlöst nätverk på bussen vi ska åka med dit och hem, så resorna lär ju gå som en dans! Har man en dator o internet kan man ju åka hur långt som helst ;) Så kanske blir en buss-bloggning imorgonbitti.


Puss på er gullisar!Av jempa - 7 juli 2007 08:29

GRATTIS TILL MIG! :D Som fyller 25 år idag! Om det nu e något att fira, halvvägs till 50 *burr* :)


Ska iallafall iväg till Stöde snart där kalaset kommer hållas, hade ju tänkt att det skulle bli fint väder så man kunde sitta ute, men nu regnar det :/ ska tydligen bli ett uppehåll på eftermiddagen iallafall.

Men synd att det inte e soligt, brukar det alltid vara på min födelsedag ju :(Aja, nu frukost och sen Stöde.

Kram på er

Av jempa - 6 juli 2007 14:44

Hittade ett par shorts idag. Men e osäker på om ja ska behålla dom, hum.. Men å andra sidan har jag ju letat efter nå liknande ett bra tag. Jaja, får väl se hur det blir! Dom är grymt sköna iallafall! =)

 

Av jempa - 5 juli 2007 20:20

hihi, söta David köpte den där Supersci tischan åt mig :) Det ska bli en liten födelsedagspresen i förskott, sött av honom =) Den andra presenten ska jag få i sthlm, o den får jag välja själv. Mycket bra present enligt mig, eftersom jag ska besöka Monki när jag är där och kommer garanterat hitta mycket snyggt där, då passar de ju bra med en present därefrån =) Clever va?Ikväll blir det iallafall lugnt, skönt faktiskt! Och imorgon också, ska ju upp tidigt på Lördagmorgon o åka till stöde o grejja o dona innan födelsedagskalaset drar igår.


Stackars Sandra har åkt på magsjuka :( Så hon kan inte komma, så HIMLA synd och tråkigt ju!! Saknar dig ju! Vi måste ta igenför det här nästa gång vi ses hurru! Och krya på dig nu och se till att bli frisk innan NY-resan! Puss


Av jempa - 5 juli 2007 18:08

Jag gillar Supersci =) Dom e ju ifrån Sundsvall också så man kan väl inte göra annat? Lyssna på den här o håll me mej om att dom e grymma!

http://www.youtube.com/watch?v=EtmKuWPpjG0


Var in på deras hemsida, och ska beställa en tischa har jag tänkt.

Titta vad fin den är :)

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se