jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under juli 2007

Av jempa - 13 juli 2007 16:47

Jag har alltid tyckt s.k "påsväskor" e jättefina, men aldrig hittat nån perfekt, dom flesta har varit för stora så dom bara blir hängiga o man ser inte riktigt modellen på den.

Men i sthlm såg jag en tjej som hade en snygg väska som jag även sett på Divided här i stan, så jag letade runt i hela sthlm efter den. Men ne, fanns INGENSTANS! Tror ni stackars David blev less på att springa in på 50 olika H&M´s? Det blev nog jag med faktiskt! :)

Men så idag så gick jag in på H&M igen här hemma, o där hänger det 4 stycken väskor som jag inte hittat någonstans i stora sthlm.Ibland e de bra att bo i en mindre stad ;) 

 

Av jempa - 13 juli 2007 14:59

Idag kör jag på en monki-outfit :) Man vill ju lixom använda nykläderna!

Jeansen är dock från Bik Bok =) Och skorna från Din Sko, dom ja köpte för 180 spänn.

Såhär ser det oversizeade linnet från Monki ut iallafall. Jag har ett svart linne under så det kanske syns lite dåligt. Men det är rätt stort iaf :) O sköönt! Kostade även bara 150 kr, bra pris tycker jag.

Den andra linnet jag köpte som var vitt med svarta monkigubbar på kostade 100 kr.

Sjalen jag har på mig gick på 120 kr (den e dock lite hård i tyget så den e lite svår att "jobba" med..). Och väskan jag köpte till mig och syrran kostade enbart 40 riksdaler.Me like Monki :)

Av jempa - 12 juli 2007 22:12

Äntligen hemma! Bussrean gick bra men blev försenad 20 minuter ungefär. *gäsp* Är riktigt trött! Hade ju kanske tänkt sola ikväll, men ne, tror jag skippar de va ;)

Sova sova sova säng säng säng! 

Av jempa - 12 juli 2007 18:02

 


kan inte låta bli att bli sugen på det här armbandet från glitzy.se

Kostar 285 kr, o är i äkta läder. Ja, ska kanske ta mig en fundering så får vi se. Grymt snyggt iaf o skulle passa bra att kompletera tillsammans med andra armband. E ju snyggast att ha flera stycken på sig samtidigt. 


Av jempa - 12 juli 2007 16:52

Har precis lämnat stockholm. Trååkigt! Har haft skitkul där dom här 4 dagarna, och det har gått hur for som helst! Hade gärna velat vara kvar där några dagar till :)

Idag klev vi upp tidigt (8.30 blev det!), så vi var inne i stan vid 10. Kikade runt på olika butiker efter solglasögon till David, men vi hittade inte dom som han skulle ha. Få väl kanske bli en beställning via internet istället.

Köpte varsin munkjacka på Carlings idag. Sånna där som det står Vailent på ryggen som har funnits i typ 3 år, men dom e ruskigt snygga/sköna ju (och ja, ja vet att de e killtröjor men ääh!). David köpte en grön med orange text o jag köpte en brun med ljusblå text. Storlek Small satt bra, lite långa ärmar men ähh, de e soft ju! Testade en XS också o den satt helt okej, men den var kortare o ja tycker de e snyggare när dom e lite längre :) så då fick de bli en S.


Hittade ett par svarta ballerinaskor på Din Sko också för 180 kr, inte dåligt =) Så dom fick de bli! Nu ska jag läsa skvallertidning och hoppas på att resan går fort! Ikväll kanske de blir en solning. sis skaru me? 

Av jempa - 11 juli 2007 21:49

Egentligen så var det enda "kravet" jag hade med våran lilla stockholmstripp att jag skulle besöka Monki. Och nu har jag ju gjort det. Så nu har jag lixom kommit på en sak till :) Jeans. Jag behöver nya jeans. Jobbigt plagg att köpa, men välbehövligt! Vet inte äns vad det ska vara för modell eller märke. Och imorgon åker vi hem vid 16.45, o vi ska besöka en del butiker som kan tänkas ha solglasögonen som David e ute efter.

Jajja, blir de tid över ska ja försöka pallra mig igenom en del jeans-provningar för att hitta dom perfekta =)

Har iallafall bestämt att vi ska upp 08.00 imorgon (får se hur de blir med det..), men vore skönt att komma iväg hyffsat tidigt o lagomt till butikerna öppnar. Man vill ju inte sova bort tiden här. Sova kan man isf gö på bussresan hem ;) eller när man e pensionär!Nu ska ja o David se på Packat & Klart på datorn o sen sussa. 

Natti! 

Av jempa - 11 juli 2007 19:38

I dag har vi varit på Skansen o kikat på massa djur! David klappade en orm också, men jag banga. tycker dom e asäckliga!

Efter skansen så tog vi bussen in till stan, köpte bara ett svart linne idag med brottar-rygg. Något mer blev det faktiskt inte =)

Middagen käkade vi på Pizza Hut, gott gott gott!Nu är vi i lägenheten, och börjar känna mig hungrig igen. Men vi har köpt kex och brieost som vi ska äta. Vi är riktigt trötta och har ont i fötterna båda två så ikväll blir det lite hemmamys. Imorgon åker vi hem :(

Dagarna har gått jättefort.

Av jempa - 10 juli 2007 19:03

Dagen började med att jag o David tog tunnelbanan till Götgatan för att besöka Reference Audio (David ville kika på högtalare o sånt där "skräp" ni vet, hehe), och jag tänkte självklart gå in på Monki som också finns på den gatan. Grym butik! Blev som ett litet barn i en leksaksaffär där inne, haha =) Blev ett vitt linne med Monki-gubbar på, svart overzised linne med djup urrigning bak, 2 tygväskor (sis ska ha den andra) och en vit sjal med monkigubbar på.

verkligen en butik med min smak!

Köpte även en gel för trötta ben och fötter på Body Shop. Den är lixom svalkande, jätteskönt efter en hel dag på stan!

Lunchen käkade vi på Taco Bar, jättegott!David köpte ett par jättesnygga sneakers idag också, på Foot Lockers i Gallerian. Och efter det fikade vi lite, blev en latte och en chokladmuffins för mig, orkade inte äns hela men den va grymt god. Nääästan i McDonalds klass ;)På kvällen tog vi båten till Grönan. Jag är ju en sån där tönt som inte gillar karuseller, men vi gick i Lustiga Huset iaf, HAHHA. Jag hade ju aldrig nånsin gjort de så wtf, tänkte vi :D men nja, va väl itne så värst kl. Det roligaste var slutet då man fick åka på en matta ner, o dra åt helve**e va fort de gick!! hahah :D De va faktiskt riktigt kul *lol*

Jajja, blev självklart massa gott å, sockervadd, popcorn, hamburgertallrik. Spelade på chokladhjulet å men vann inget :(


Menmen, sen tog vi båten tillbaka och åkte hem igen.

Köpte en Ben&Jerry-glass här nere på 7eleven också, den var jättegod!


Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se