jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under juli 2007

Av jempa - 17 juli 2007 17:13

Blev som sagt stan idag med sistah =) Hittade inget på Mique, fanns mycket roligt men ändå inget som föll i smaken. Syrran köpte en Coconut-Body Butter på Body Shop, luktar SOMMAR om den! Jag tycker dom kan börja sälja småaskar med Body Butter också, en stor räcker ju hur länge som helst. E ju kul o kunna byta då o då. Dom där småaskarna säljs ju bara i sånna där presentförpackningar, lite synd.Aja, efter shoppingen tog vi en fika på Charm. Blev en latte för mig, tog säkert 5 minuter innan jag fick den. Bruden i kassan yrade runt o letade mjölk halva tiden, typ; "Har vi inge mjööölk?!"

WTF, tänkte jag, de e ju ett CAFE ffs.. (mycke datanördsförkortningar nu, haha). Aja, till slut hittade hon mjölken och jag fick min latte. Den va god iallafall =) Och inget shoppat blev det heller. Ska hålla i slantarna nu. Är ju cirka 2 veckor kvar på min semester och jag har mer roliga saker inplanerade som ska göras, som kostar lite också. 

Inget är ju gratis, tyvärr. 

Av jempa - 17 juli 2007 14:42

Idag är det en regnig dag :/ Tråkigt!

Vaknade imorse (typ runt 05) o mådde ILLA! Fick gå på toa o gö nummer 2, 2 ggr på typ en timma. Och en av mina värsta fobier är magsjuka. Jag lyckades iallafall somna om, och vaknade 10.45 o mådde precis som vanligt.

Sådär kan det bli för mig ibland, jättekonstigt. Någon som vet vad det skulle kunna va? Kanske brist på något i kroppen? (och ne, jempa e inte pregnant, heh).Nu ska jag iallafall ut i regnet för att möta sis på stan. Blir Body Shop och Mique idag iallafall. Jättelänge sen jag var in på Mique. Ska bli kul :)


  

Av jempa - 16 juli 2007 17:44


Urban Outfitters har mycket roliga och snygga plagg! Jeklarns också att jag glömde besöka butiken när jag var i Stockholm. Dåligt av mig! *grr!*

Aja, får ta det nästa gång jag besöker hufudstaden! För visst blir man lite sugen på att shoppa när man ser hemsidan? Och dom där söta muffinsarna som är lipgloss! Underbara :D 

Av jempa - 16 juli 2007 12:59

Nu har David haft sin semester, så jag har 2 veckor semester "ensam", lite tråkigt!

Så idag har jag tvättat (håller på), och sen ska jag gå på hemmis o handla lite mat o sånt. Så blir det lasagne lagomt till sötnosen kommit hem från jobbet. Känner mig som värsta hemmafrun. Och så är det fint väder ute idag åxå! Måste sola ju!! Vid den här tiden bör man väl ha fått sig en solbränna? Man vill ju inte gärna komma tillbaka till jobbet o inte fått lite färg.. då kanske dom tror att jag e värsta datanörden o sitter inne med neddragna persinner.

SÅ är det inte! Okej, datanörd e jag, men persinnerna är UPPDRAGNA! ;) 

Ne, nu till tvätten o sen kanske gå ut i parken o läsa lite!(och tacka vet jag solarium för dåliga dagar..*fniss*) 

Av jempa - 15 juli 2007 16:05


Ja, vad säger ni? snyggt eller inte? Jag vet inte riktigt.. Tycker det e rätt snyggt på bilden här i inlägget, där man bara ser en liten del av tightsen. Men att bara har latextights och topp (a.la Elin Kling) det blir för mycket för min smak.För övrigt tycker jag denna outfit gör att man faktiskt längtar (lite iaf) till hösten ;)


:(

Av jempa - 15 juli 2007 12:27

Den där Supersci-tischan som David beställt till mig fanns tydligen inte kvar i storlek Small fast de stog det på hemsidan :( *lässän på ögat*  Jag som ville ha den! typiskt...
Har börjat dagen med att se ett One Tree Hill-avsnitt, och det tror jag att jag ska fortsätta med! Har fortfarande grymt ont i fossingarna från sthlms-resan, känns som typ fotcancer! (som om ja vet hur de känns, om det äns finns?) aja, så idag ska dom få vila i soffan så dom mår bättre =)Till middag blir det våfflor, ska inviga våffeljärnet =) 

Av jempa - 14 juli 2007 15:30Blev en tur ut till Birsta City idag iallafall. Men den där lip plumpern jag skulle ha var naturligtvis slut :( Synd. Letade även efter ett linne på H&M som inte finns i min storlek här inne i stan, o där ute fanns det bara randiga varianter av det linnet och de vill jag inte ha.

Så jag sket i allt o gick in på Ö.B :D Där hittar man alltid något man behöver, så detta blev det:


  • Våffeljärn
  • Våffelsmet (man tillsätter endast vatten o margarin, hihi *lat)
  • Dammvippa
  • 2 st små Toffifee-askar (ett måste att köpa om man är på Ö.B)
  • 1 st Tom & Jerry Lördagspåse (smaskens till filmen ikväll)
  • 1 st påse med Ferraribilar till David
  • Kökssvampar (sånna man rengör med ni vet)
  • Disktrasor
  • 3 st förpackningar med fryspåsar (bättre så Therese?)Ja, det var nog allt tror jag.

Träffade även Madde på bussen, länge sen jag träffade henne så det var kul o snacka lite! :)Ikväll blir det antingen Tacos eller Våfflor till middag, hihi, vad skulle ni valt?

Av jempa - 14 juli 2007 13:20

jag som hade tänkt köpa mig en iPhone i december, nu verkar det som den inte kommer till Sverige i år. Utan man får snällt vänta tills 2008.

Om man då inte vill åka ner till Tyskland senare i år för att köpa en när den släpps där. Men näe, det vill man inte.skit också!


aja, idag tänkte jag leta efter POP´s lip plumber Bee Stung. Ska finnas på Kicks, men här inne i stan är dne slut. Så man kanske ska kika ute i Birsta City om den kan finnas där. Har man inget bättre för sig så :) 

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se