jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 26 juli 2007

H&M autumn 2007

Av jempa - 26 juli 2007 15:41

Jag blev lite besviken jag, hittade inte speciellt mycket som jag skulle vilja beställa ur katalogen.

Däremot kommer jag garanterat köpa knästrumpor att ha under stövlarna (sådär så dom bara kikar fram några cm´s ovanför stövelskaftet), och grovstickade strumpbyxor är också riktigt najs att ha till stövlar och kjol.

Därför blev jag sugen på den där gråa jeanskjolen, den har även ett sånt där spänne bak också, snyggt! 

Plånboken vill jag också ha! Jag är ju ett stort fan av rynkat :) (stövlarna jag ska köpa imorgon är ju åxå rynkade, dom lär nog bli väl användna nu i höst tillsammans med grovstickade strumpbyxor o kjol!)


  

 
 
Erica

Erica

26 juli 2007 20:34

Hittade till din blogg idag. Känns som om jag kommer bli stammis =)Har redan fått tips på nya kläder! I like!

http://ericamaas.bloggagratis,se

 
Tessan

Tessan

27 juli 2007 08:57

Jag tyckte faktist att det fanns en del "mysiga" tröjjor i katalogen jag :D
Fast för övrigt vet egentligen inte hur väl jag kollade. Tråkigt iaf att jobba själv.. BLÄÄÄÄ! Men är man själv kan man ju ist göra sakerna på sitt vis och hur som helst bara de man måste göra blir gjort!
Kjama!

http://Therese.bloggagratis.se

 
Sabina

Sabina

27 juli 2007 13:58

Tycker den dar vaskan ar urfin, aven den fram HM? =)

Ar super kar i Bikinin nu, vill bara ha den, va lite tveksam i borjan, men halla vad insag jag inte?? Ibland ar man konstig! =)

http://binaswe.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 15 juni 21:44

Ne men asså, jag gillar Shein! Hur ofta beställer man ett par vita (!) jeans som sitter bra OCH verkligen är i ankellängd trots mina 157 cm?! Sjukt ju. Ankellängd brukat motsvara normal längd för mig annars, haha.. Och slitningarna är där dom s...

Av jempa - Måndag 14 juni 18:55

Har påbörjat projekt barnrum nu, äntligen! Dock får vi se när vi har löst en bra plats till mig o Davids hemmakontor (inte lätt i en trea), men jag har lite idéer. Men iaf, köpt detta från IKEA till Jasons rum: Förvaringsmöbler,.det älskar ...

Av jempa - Lördag 12 juni 22:02

Idag blev det en utflykt till Järvzoo med familjen Rautakorpi! En riktigt härlig dag har vi haft! Och sån himla tur med vädret också :) Vi fick se massa djur, tyvärr gömde sig lodjuren för bra, men förutom dom såg vi nog dom flesta. Jason ha...

Av jempa - Torsdag 10 juni 21:31

Var på Lager157 häromdagen, köpte lite sommarplagg till Jason. Och i kön till kassan såg jag denna fina filt! (Jag ÄLSKAR filtar!). Och den kosta 150 spänn, fatta va billigt?! Självklart köpte jag den :D Perfekta beiga färgen också :) Lager1...

Av jempa - Lördag 5 juni 21:16


Hur snygga?! Älskar dom! Igår akutshoppade jag dessa på H&M under min lunchrast, och utbudet på stadens butiker är sådär, så jag är jättenöjd över att jag hittade dessa :) Helst vill vi ha en UV-dräkt till han även i år, men det fanns inga b...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se