jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 25 juli 2007

bilbingo

Av jempa - 25 juli 2007 21:45

Jag och Netta for på bilbingo, kom precis hem. Ingen vinst *buhu* Hade inte suttit fel med 5000 kr extra nu. Vore riktigt najs t.o.m :)

Menmen, nu e man pank i EN dag till. David hade beställt ny hårddisk och ett nytt chassi som han fick idag, så det tyckte han va kul :) Själv vet jag inte något speciellt jag ska köpa när lönen kommer, förutom dom där stövlarna som jag la undan förstås. Tycker vi ska spara till en ny och bredare säng. Men samtidigt skulle en sista minuten-resa i höst vara lockande också...


Och så skulle även en ny soffa va najs, den vi har nu e ju faktiskt inte alls gammal o rätt fräsch o så, men jag vill ha en fetare :D 

och en platt-tv att ha i sovrummet vill vi också ha.Ja, det finns en del man vill ha :D Får se vad som blir prio ett.

Utlandsresa me like <3 hihih

 
 
Veronica

Veronica

26 juli 2007 00:01

Såg juh förresten dej i tidningen idag :] Hihi!

http://ceekay.bloggagratis.se

 
Erkan

Erkan

26 juli 2007 10:47

vad roligt med billbingo :)Vart var ni på billbingo någonstans?

http://www.erkan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Av jempa - Söndag 11 juli 12:06

Jason o Millie bland legot :) I förrgår var vi på Leos Lekland tillsammans med familjen Rautakorpi :) Så himla kul! Det var premiär för Jason, och han ÄLSKADE det! Han rusade runt där konstant i 2,5 timme, haha. Det var en varm o solig d...

Av jempa - Torsdag 1 juli 21:38

Det jag tänkt jag ska göra så länge, långt innan jag fick barn, har nu hänt. Att tatuera in mitt barns namn på armen, lycka! Jag fick en tatuering i morsdagspresent, och fick tips om en tjej på Instagram som främst gör ögonbrynstatueringar men nu...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se