jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 24 juli 2007

skitväder

Av jempa - 24 juli 2007 12:33

 

det stog faktiskt på smhi´s hemsida igår kväll att det skulle bli fint väder idag! jo pyttsan, smhi är sämst på att spå väder. Idag är det mulet och det kom t.o.m några regndroppar när jag och mami var på promenad nyss.

Vi gick till skolan och runt där omkring, träffade Maria som jobbade, snacka lite med henne sen gick vi vidare o kikade. Roligt att se hur fint alla (dom flesta) har på tomterna. Man blir lite sugen på att köpa villa :) eller iallafall lägenhet med balkong! hehe


Surfar på farsans lilla bärbara nu, funkar prima. Tänk att man blir så beroende av datorn, kan inte vara ifrån den länge, jag är en hemsk datanörd! :D


Tror föresten inte att det blir någon sleep-over här. Åker förmodligen med bussen hem ikväll. Blev ju inget fint väder o då kan jag lika gärna åka hem o se på Tori&Dean inn love ikväll. Pärona har ju inte tv3 dom..

Men en sak är säker, det ÄR skönt att komma "hem" emellanåt, och Stöde på sommaren är hur bra som helst! :)(bilden e tagen med pappas nokia n95:a, bra mobil med bra kamera)

 
 
bambi

bambi

24 juli 2007 15:31

Hörru..skulle inte du berätta om en skämmig grej? *väntar*

http://http:/bambi.bloggagratis.se

 
bambi

bambi

24 juli 2007 16:41

Hade du inte sett den sidan förut heller? Jag blev överlycklig när jag hittade den igår! :)

http://bambi.bloggagratis.se

 
Sandra

Sandra

24 juli 2007 20:49

Öde Stöde! 191:an e en klassiker! haha. Puss!

http://sandrish.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Tessan

24 juli 2007 22:18

Jag tror på bra väder imorgon jag :D

Ser åtmindstonde ut så på himlen.

Till veckan får du en rolig arbetsvecka igen... Rykten går om att det är du o mammis..BARA! Kan ju va lite jobbigt...??!

 
q-biq

q-biq

31 juli 2007 20:25

spår man väder jempa?

http://q-biq.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Av jempa - Söndag 11 juli 12:06

Jason o Millie bland legot :) I förrgår var vi på Leos Lekland tillsammans med familjen Rautakorpi :) Så himla kul! Det var premiär för Jason, och han ÄLSKADE det! Han rusade runt där konstant i 2,5 timme, haha. Det var en varm o solig d...

Av jempa - Torsdag 1 juli 21:38

Det jag tänkt jag ska göra så länge, långt innan jag fick barn, har nu hänt. Att tatuera in mitt barns namn på armen, lycka! Jag fick en tatuering i morsdagspresent, och fick tips om en tjej på Instagram som främst gör ögonbrynstatueringar men nu...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se