jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 8 juli 2007

Min födelsedag

Av jempa - 8 juli 2007 17:14

Igår blev man ju 25 dårå.. *gammal*

Tråkigt nog så regnade det, heela dagen! Har inget minne av att det har regnat på min födelsedag EVER! Så det var himla tråkigt, kunde inte sitta ute o äta, eller spela kubb :(

Menmen, de blev en bra dag ändå!

Fick pengar, presentkort på Carlings, blommor, Rose vin, badsalt, doftljus, ljuslykta, halsband och armband från Pilgrim, Kerastase-schampo och ett rosa drink-set! :) *jättenöjd med allt!* Tacktack :)

Så efter Stöde, for vi hem och syrran stannade här hemma här hos oss, vi sjung Singstar och drack alkohol =) Singstar e grymt! Sen blev det Gatufesten i regnet! En riktigt bra dag, förutom regnet då förstås som förstörde lite av partysuget tyvärr. =) 


Just nu håller jag och David på att packa inför resan till sthlm imorgon. Ska vara borta 4 dagar ändå måste man ha med halva garderoben känns det som, hhi =) Men man vill ju ha lite urval! Samtidig måste man ju spara plats åt allt man ska shoppa också ;)

Det är iallafall trådlöst nätverk på bussen vi ska åka med dit och hem, så resorna lär ju gå som en dans! Har man en dator o internet kan man ju åka hur långt som helst ;) Så kanske blir en buss-bloggning imorgonbitti.


Puss på er gullisar! 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Av jempa - Söndag 11 juli 12:06

Jason o Millie bland legot :) I förrgår var vi på Leos Lekland tillsammans med familjen Rautakorpi :) Så himla kul! Det var premiär för Jason, och han ÄLSKADE det! Han rusade runt där konstant i 2,5 timme, haha. Det var en varm o solig d...

Av jempa - Torsdag 1 juli 21:38

Det jag tänkt jag ska göra så länge, långt innan jag fick barn, har nu hänt. Att tatuera in mitt barns namn på armen, lycka! Jag fick en tatuering i morsdagspresent, och fick tips om en tjej på Instagram som främst gör ögonbrynstatueringar men nu...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se