jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under juni 2007

Av jempa - 12 juni 2007 16:59

Idag efter jobbet gick jag o morsan ut med syrrans vovvar. Elvira och Saffi. Det var första gången jag träffade Saffi, uuursööööt liten valp! Hon tyckte om att bli kliad på magen och tugga lite på mina leggings :D Gullig!

David kom ut till parken en sväng också o hälsade på valpisen =) Jag skulle också vilja ha en hund! Tycker Dvärgpinschrar är söta! *vill ha*Aja, idag är det tvättdag här hemma! Så nu ska jag ner och fixa med dom 2 sista maskinerna.

Ciao! 

Av jempa - 11 juni 2007 17:36

Idag skulle jag på Cubus för att köpa 2 toppar att ha på jobbet, och lyllos mig; dom hade erbjudanden nu, 2 toppar för 149 kr. Perfa tänkte jag och köpte en gul med en kamel på och en rosa med text på =)

 

Var även in på Gina Tricot idag för att se om det (mot förmodan) skulle finnas ett par beiga shorts i min storlek idag då. Och JA, det fanns det!! En enda 36a låg där bland alla 40´is som även var där igår. Någon måste ju ha lämnat tillbaka dom! För igår frågade jag om dom hade min storlek i beige o det hade dom inte. Vilken jekla tur jag haft idag va? =)

Sen var jag in på Bik Bok o snackade lite med Camilla, trevligt samtal =) *håller tummarna nu bara*  


Nu är jag så grymt trött i huvudet så jag ska käka och sedan softa med projektorn och duken :)

Av jempa - 10 juni 2007 15:33

Fick ett tips på snygga shorts av söta Sandra igår. Från Gina Tricot. Så idag var jag dit :) Ville ha beiga men slut i min size, så fick bli vita istället. Det funkar nog det med i sommar! Har faktiskt ingen underdel alls i vitt nu när jag tänker efter. Är mest svart i min garderob :D

Jajja, så slänger upp en bild på shortsen här. Och topen som jag köpte igår får ni också se :D


Funderar på om jag ska dra ut o softa i solen lite! 

Ciao! 

Av jempa - 9 juni 2007 20:27

Yes, sommaren är här och flip-flopsen också! Jag vill haaa! Tycker dessa i kollaget e rätt snygga. Något mysigt tjej-surf-märke vore inte fel att ha på fossingarna i sommar.

Roxy har mååånga snygga. 


Av jempa - 9 juni 2007 18:56

Idag klev man upp tidigt (9.45). Sen kom mammsen hit o vi gick på stan. Mysigt =) Vi fikade o sådär. Helt okej! Mamma shoppade en hel del, jag däremot köpte bara den här gula toppen (som för övrigt inte ser sådär skum ut irl som på bilden). Blev ett par vita panelgardiner och en vit kort löpare med cirklar i olika fina färger på, till vardagsrummet, från Hemtex. Så nu är det ljust och fint här! Blev även en sån där remsa som man bara stryker på gardinerna för att "fålla upp dom" :D Slipper man sy upp dom. Helt perfekt. Tur man har mamma som kan tipsa om såna bra saker.Köpte iofs även ett par capribrallor på Zara men ska nog lämna tillbaka dom. Är på jakt efter nå snygga sommar-brallor. Men är så svårt att hitta några som passar när man är kort :( Vissa byxor blir ju faen som långbyxor till mig! Gaah, är det barnavdelningen som gäller eller?! *less*Ikväll är det cruising här i stan! Jag och David kanske drar ut o kikar på fulbilarna :)


Av jempa - 8 juni 2007 19:28

Idag efter jobbet gick jag hem till sis på Haga. Vi låg ute på täcke och filt i solen :) Fick se MASSA jevla äckliga insekter. En skitstor myra bland annat. Tror jag döda 2-3 stycken insekter med min ballerinasko. Rätt åt dom!

Sen vart vi hungrig och beställde varsin Tacorulle från Playa. Den e smarrig! Så vi låg där ute o hade en liten picnic, riktigt mysigt vare. Bortsett från insekterna dårå...


Jajja, nu ligger jag, Sis och F i F´s säng på Östermalm. Dom kollar på när jag bloggar =)

Grillade lite förut, korv =)

Får se om vi ska se nån film senare. David ska iallafall dricka öl ikväll. Miss him allready =)


Av jempa - 7 juni 2007 18:35

Köpte denna sol-lotion idag, den luktar gott :)

Ville ha en After Sun också, men hittade ingen som jag tyckte luktade gott. Dom jag hittade luktade ungefär som en vanlig sol-lotion, o de vill jag inte ha! Måste lukta massa gott =) För den krämen lär man ju använda rätt mycket!

Får för mig att The Body Shop kanske kan ha något bra! Får väl ta o kika där imorgon =)Idag var det massa folk som tog studenten. Jag och Sis satt på Esplanaden och kikade på alla glada tjejer och killar som åkte lastbil. Jag är rätt blödig så om jag hade velat så hade jag kunnat gråta, haha, (men nu ville jag inte det.) Tycker det e så fint och massa minnen kommer ju tillbaka från den dagen då man själv tog studenten. Det var ju en rätt sorglig dag också faktiskt. Jajja, kul hade man iallafall! Och inte faen blev jag bakis heller! En helt perfekt fylla som höll i sig från morgon till kväll. Haha =)Ne, om jag KANSKE skulle ta o dansa lite hip-hop? Får se om ja pallar, först ska jag äta lite kakor, hähä


Av jempa - 6 juni 2007 18:56

Har äntligen fått tag på Carmen Electras 5e dvd nu. Hip Hop-dans! Verkar inte heller vara alls lika mycket striptease i den dvdn. Dessutom är det ju roligare att dansa "riktigt" =) Så det ska bli kul att prova den o se om den e nå bra.

Har träningsvärk idag sen i förrgår då jag körde hennes andra dvd; fit to strip. Det var en timmes workout. Tränade hela kroppens större muskler.

Det var mycket givande men kanske inte lika mycket fettförbrännande som hennes första dvd (Aerobic striptease). Det e ju faktiskt riktigt jobbigt att dansa, fast man kanske inte tror det =)Men nu måste jag duscha och sen blir det Beck - Den japanska shungamålningen.

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se