jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under juni 2007

Av jempa - 26 juni 2007 17:14

Fick nyaste veckorevyn idag. Den kommer ju tydligen ut 2 ggr/månaden, så man har alltid nån ny tidning att läsa nuförtiden :D perfa!

Ska ta mig en kopp kaffe också, gott till läsning det =)

Av jempa - 26 juni 2007 17:01

Förmodligen dom snyggaste Converse-skorna hittills, tycker jag dårå. Och rosa är väl givet? :D Finns på Asos för 520 spänn.

Converse Double Tongue Low Shoe

 


Av jempa - 25 juni 2007 17:48


 

Gick hem till sis och Diesel (a.k.a struvan) förut. Vi spelade Buzz. Jag o syrran alltså, Diesel pallar inte :D

Första gången jag spelade det :) Kuuul vare! Men jag förlorade *buhu* Får väl ta en revanch nån dag!Jag och David käkade mAx-mat, det var gott! Läänge sen jag åt där (det e faktiskt sant). Sen gick vi på Way Of Life för o kolla in solglasögon till David, hittade ett par snygga, men ville kika vidare så då gick vi til Hang Loose, där var dom flesta fula, så där blev inget köp. Får se om de blir dom där från Way Of Life. Dom kan ju finnas på nätet också för en billigare peng :P
Av jempa - 25 juni 2007 12:47

Ja, de där pirriga som jag skrev om som skulle hända idag, var en arbetsintervju =) Kl. 12 idag fick jag träffa Monki´s butikschef och vi satt o snackade ute på ett café. Var grymt nervös innan men det blev bättre, så de var lugnt!

Jag tyckte det kändes som att det gick bra, gjorde mitt bästa iallafall och mer kan jag ju inte göra. Skulle jag inte få jobbet har jag ju iallafall ett jobb redan, och så har jag fått öva på en intervju, vilket aldrig är fel. Får jag det så blir jag ju hur glad som helst, men ska försöka o inte ha så stora förhoppningar, var ju en hel del tjejer hon skulle träffa idag. Så bara att hålla tummarna och hoppas på att hon väljer rätt; dvs MIIG! :D Får reda på hur det gick i slutet av sommaren, typ augusti..


Nu ska jag spela betapet med sis, sen drar jag nog hem till henne o softar. Det är jättefint väder idag!4 DAGAR KVAR TILL SEMESTER!! 

Av jempa - 24 juni 2007 19:40

Idag har det varit jättevarmt o skönt väder! Jag o David drog ner till hamnen och kikade på alla båtarna och slappade i solen. skönt skönt!


Har inte hänt så mycket mer, vi sov till 12.25, hihi, det var behövligt =) Ikväll är det Stockholm Boogie på tv, är den filmen bra? 

Av jempa - 23 juni 2007 20:00

Idag vid 13 tiden tog jag bilen (som jag fick låna av Ewy & Rolf *tack snälla!*) till Stöde. Hade ändå inga planer här hemma.

Det var skönt att komma "hem" =) Är extra mysigt att vara där på sommaren, man minns roliga saker man gjorde när man var liten o hade sommarlov o så =) Tänk va mysigt det skulle vara om man fick vara 10 bast o ha sommarlov igen! Menmen, nu är man grown up och får nöja sig med semester, om man inte börjar plugga igen förstås =) Nästan så man vill göra det bara för att få sommarlov igen *hihi*Aja. Jag kom dit rätt lagomt till lunch/middagen. Sis var där också, hon har sovit över där sen igår. Det blev iallafall potatisgratäng och skinka. Jordgubbar, socker och grädde till efterrätt. SOMRIGT!

Sen blev syrran less och tog bilen sin o for hem. Jag och päronen tog en promenad. Vi skulle bara gå till Vången (ett badställe) egentligen, men det slutade med att vi var på Huberget. Rätt hyffsad utsikt därifrån.


Jag kom hem vid 18 och jag hämtade upp David här hemma och så for vi hem med bilen till Davids päron, så gick vi tillbaka.

Sen har jag sett på andra avsnittet av Ebba & Didrik, fortfarande lika bra :DIkväll blir det en film och lite glass!

Av jempa - 23 juni 2007 01:09

Vaknade vid 09 imorse. David hade ställt larmet på mobilen så det var bara att kliva upp. Vi fixade till oss och sen drog vi till Gimåfors för att fira Midsommar. Jag, David, Linea och Linnea åkte i samma bil. Vi åkte lite fel o sådär så det blev typ 30 min extra biltur, haha, men de gör inget =)

Aja, när vi kom fram softade vi. Solade, åkte på vespan, körde vespan (ja, man blir ju mer o mer fast ju mer man köör! vill också ha en!), drack martini, fixade lite tacos som vi käkade hela familjen Hägglund + Linnea och jag :D. 

Sen tog jag och David vespan och åkte till Sandnäsets camping, kände lite på vattnet och gungade lite på en sån där gungbräda :D Kom fram till att det måste ha varit en småtaskig leksak när man var liten, hallå, alla feta ungar åker ju ner medans dom lättare åker upp. Det fattar man väl fast man är 6 bast också? 

Aja, sen så busade vi även med dom 2 vovvsingarna som fanns där, Kola och Sebb =) Så söta!


Sen så drog vi ner till resten av Davids släkt för att käka midsommar-maten med dom. 

Massa god mat, var iofs en hel del sill å, men det skippade jag :) me dont like slemmig fisk.

och till efterätt fanns det typ 5-6 tårtor at välja mellan. Jag käkade 2 =) En grymt god kladdkaka med jordgubbar och en annan tårta/paj, smarrigt!Ja, har varit borta 14 timmar, och nu sittar man här igen. Skiiittrött men nöjd med dagen =)

Nu sovas!


Glad midsommar på er!

Av jempa - 21 juni 2007 23:08

Idag hurrni, får ni läsa en blogg från en lite halv-full jempa :D Inte alla som får det!


jag o sis drog och solade efter hennes jobb, 21.00 Blev varsit stå-solarium, blev lite halvröd o som vanligt fräknig. Men thats life. Även att det har uppkommit flera (typ 3) fräknar på rad alldeles vid läppkanten, så det ser typ ut som jag har kolasås runt munnen. eller typ 1 cm läpp-penna! haha, det e faktiskt lika jobbigt som det låter. I början trodde jag att jag hade mat runt munnen, så jag torkade bort, men det försvannm inte?! omg, tänkte jag och kollade närmare, jo se på fan, typ 3 fräknar på rad! Tror jag måste köpa sånt där solskydds-lypsyl. För annars slutar det väl med att jag har läpp-penna runt hela munnen, och nån läpp-penna vill jag inte ha!!  haha =) typ som den där Eminem-bruden Kim eller vad hon heter. Ugly! 

jajja, efter solningen gick vi på "Dallan" o drack varsin öl. En snacks-bricka blev det också minsann. Men den ena korvsorten smakade bajs (ja, den var riktigt så jäevla äcklig! surkorv!), och den andra var nån salami. Me actually dont like salami. Så jag åt mest av osten, morötterna, gurkan och nacho-chipsen =) Dte var jättesmarrigt! Ölen var starrrk! jag känner alltså av EN öl! Det e sanslöts. Jao, var iofs ett tag sen jag drack, men alltså.. hm, jo har väöl gått ner något kilo också så jao, man e väl billig i drift I guess =)

Dricker baileys nu å, mycket godare än öl!! 
 

ja för övrigt, tror det blev flatscreen när jag fotade syrran. Hon är widescreen i vanliga fall *fniss* nedå! =) fast hon sa det själv!

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se