jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 28 juni 2007

klippning och färgning

Av jempa - 28 juni 2007 19:40


jepp jepp! Var hos frissan idag, i två timmar, men tiden gick fort ändå. Gjorde ännu mer ljusa slingor, så nu är jag ljusare. Ser lite konstigt ut på bilden kanske men är nog blixten som är orsaken till en del av det, ser t.ex ut som jag har mycket utväxt men det har jag ju inte dårå =) Sen ser man inte så mycket av frippan men den e samma som innan fast toppad! :D

trivs ju grymt bra med den frisyren så den är en keeper! Hon kanske hade kunnat tagit lite till på överhåret iofs, mitt hår växer ju så fort.. men ähh, skitsamma =) Jag e nöjd iaf! 

Köpte även en REDKEN produkt där, Extreme Anti Snap. Värmeskyddande leave-in inpackning som ja, skyddar mot värme (doh, no shit?) t.ex hårfön och plattång. Är även bra mot sköra toppar som jag har, och så luktar den jättegott! =) "min" frisör sa att hon hann aldrig köpa sig en ny flaska av den till sig själv eftersom dom tar slut typ samma dag som dom får in nya. Idag hade dom fått in ett gäng till (tur för mig!), så när jag köpte min fanns det bara EN kvar! Så dom går åt som smör i solsken (gud va gammeldags de lät, haha) tydligen.Hurrni, nu är det bara EN DAG KVAR!!! Sen har jempa semester! In 4 weeks!! Me like :D 


 
 
Ingen bild

mor

29 juni 2007 15:12

Tjusigt :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 15 juni 21:44

Ne men asså, jag gillar Shein! Hur ofta beställer man ett par vita (!) jeans som sitter bra OCH verkligen är i ankellängd trots mina 157 cm?! Sjukt ju. Ankellängd brukat motsvara normal längd för mig annars, haha.. Och slitningarna är där dom s...

Av jempa - Måndag 14 juni 18:55

Har påbörjat projekt barnrum nu, äntligen! Dock får vi se när vi har löst en bra plats till mig o Davids hemmakontor (inte lätt i en trea), men jag har lite idéer. Men iaf, köpt detta från IKEA till Jasons rum: Förvaringsmöbler,.det älskar ...

Av jempa - Lördag 12 juni 22:02

Idag blev det en utflykt till Järvzoo med familjen Rautakorpi! En riktigt härlig dag har vi haft! Och sån himla tur med vädret också :) Vi fick se massa djur, tyvärr gömde sig lodjuren för bra, men förutom dom såg vi nog dom flesta. Jason ha...

Av jempa - Torsdag 10 juni 21:31

Var på Lager157 häromdagen, köpte lite sommarplagg till Jason. Och i kön till kassan såg jag denna fina filt! (Jag ÄLSKAR filtar!). Och den kosta 150 spänn, fatta va billigt?! Självklart köpte jag den :D Perfekta beiga färgen också :) Lager1...

Av jempa - Lördag 5 juni 21:16


Hur snygga?! Älskar dom! Igår akutshoppade jag dessa på H&M under min lunchrast, och utbudet på stadens butiker är sådär, så jag är jättenöjd över att jag hittade dessa :) Helst vill vi ha en UV-dräkt till han även i år, men det fanns inga b...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se