jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 26 juni 2007

WOW!!

Av jempa - 26 juni 2007 18:05

Läste ju som sagt (eller skrivet kanske jag ska skriva) Vecko Revyn nu, och fick se att The Sims har kommit ut med ett nytt spel. Nämligen; The Sims 2 H&M Fashion! hallå alla brudar, fixa hem e där spelet nu! För det gör jag iallafall! :D (Ett minus är väl kanske att man måste ha The Sims 2 också, för att kunna spela det här nya spelet.)


 
 
sandra

sandra

26 juni 2007 18:42

Heej!
Jag fick också nyaste Veckorevyn hem idag :-) prefket när man e sjukling!! Hihi. Kul med SIMS. Äkta Stödekänsla när mans att o spelade det hemma på skruttdatorn..haha. Sakanr dig men snart ses vi! Önskar du dej något speciellt? Puss!!

http://sandrish.bloggagratis.se

 
camilla

camilla

26 juni 2007 23:12

Åå coolt. Vill ha :) japp allt bara bra! Hörde att vi gärna fick komma förbi hos dej när du fyller år, skojj ju!! kram

http://camish.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 15 juni 21:44

Ne men asså, jag gillar Shein! Hur ofta beställer man ett par vita (!) jeans som sitter bra OCH verkligen är i ankellängd trots mina 157 cm?! Sjukt ju. Ankellängd brukat motsvara normal längd för mig annars, haha.. Och slitningarna är där dom s...

Av jempa - Måndag 14 juni 18:55

Har påbörjat projekt barnrum nu, äntligen! Dock får vi se när vi har löst en bra plats till mig o Davids hemmakontor (inte lätt i en trea), men jag har lite idéer. Men iaf, köpt detta från IKEA till Jasons rum: Förvaringsmöbler,.det älskar ...

Av jempa - Lördag 12 juni 22:02

Idag blev det en utflykt till Järvzoo med familjen Rautakorpi! En riktigt härlig dag har vi haft! Och sån himla tur med vädret också :) Vi fick se massa djur, tyvärr gömde sig lodjuren för bra, men förutom dom såg vi nog dom flesta. Jason ha...

Av jempa - Torsdag 10 juni 21:31

Var på Lager157 häromdagen, köpte lite sommarplagg till Jason. Och i kön till kassan såg jag denna fina filt! (Jag ÄLSKAR filtar!). Och den kosta 150 spänn, fatta va billigt?! Självklart köpte jag den :D Perfekta beiga färgen också :) Lager1...

Av jempa - Lördag 5 juni 21:16


Hur snygga?! Älskar dom! Igår akutshoppade jag dessa på H&M under min lunchrast, och utbudet på stadens butiker är sådär, så jag är jättenöjd över att jag hittade dessa :) Helst vill vi ha en UV-dräkt till han även i år, men det fanns inga b...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se