jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under maj 2007

Av jempa - 9 maj 2007 18:16

Tror jag har hittat klänningen jag letat efter. Hittade den på MQ. O så har den 2 söta fickor fram.

Köpte även dessa peep toe´s från Indiska. Har kikat på dom ett tag, så nu slog jag till. Var lite anti skor med öppen tå i början, men nu tycker jag det är somrigt o fint :) Min näsa är typ helt förstörd! Förkylningen har kommit tillbaka nämligen. JÅBBIGT!

Men mitt halsont är över iaf. Alltid något!


Nu blir det gräddstuvad oxpytt till middag här i hushållet!


Kram på er =) 

Av jempa - 9 maj 2007 15:26

Finns ett roligt Vuxentest här, hur vuxen är du?

Jag fick en vuxenålder på 16,7, haha :D Inte så värst vuxen mao. Känns skönt, höhö =)  Stog att jag borde ha en ålder på 28,1. Varför ska jag ha en ålder som är min än min riktiga? Måste man vara jättemogen o se på Så ska det låta, och storhandla varje vecka eller? wierd.

Av jempa - 8 maj 2007 18:17

Gick på stan idag o bytte min klänning till en mindre storlek. Hade inte kvittot kvar men det gick bra ändå, good =) Så den här sitter lite bättre faktiskt.


Annars har väl inte så mycket hänt idag, fått sms av papi där han skriver att de e jättevarmt både i havet och i luften. Jag vill också ha lite värme!! Kanske e så att man borde besöka kärringgrillen idag? :)


Ikväll är det Ugly Betty, de ska man se! 

Av jempa - 7 maj 2007 18:20

Yes, äntligen =) Verkar som att lägenheten i Sthlm går att lånas vecka 28. Så då ska jag och sötisen ner 4 härliga dagar o bara softa, mysa, shoppa och njuta =) Att lägenheten ligger vid Odenplan gör ju inte saken sämre. Hoppas det går vägen nu bara! Men verkar som att allt är "klart" iallafall :)

Så nu har man iallafall 1 minisemester inplanerad i sommar, känns bra!


Mami o papi smsade förut också, skrev att det var jättevarmt (dom e på Mallis) och att dom badat i havet. Dom skulle käka pizza och att Mallorca vad bäst hittills =)  Man blir ju inte alls avis!

Kommer du ihåg stränderna o havet där, Sandra?! Alldeles grönt o fint :) Jag borde köra ett aerobic-pass, har inte tränat sen fredags, o i helgen blev det ju massor med godis o svål.

Ciao! 

Av jempa - 6 maj 2007 14:25

Köpte ännu en bandeau-bikini idag, kunde inte låta bli, 79 kronor lixom :D (Sandra, blev den från Gina ändå, haha)

Blev även detta linne för samma pris. Döskallar, ute eller inte, skitsamma, linnet har en skön, lite lös modell o det gillas :)

Av jempa - 5 maj 2007 23:31

Ja, det är SANT! Monki ska öppna i Birsta City för er som missat det. Läste det precis på Monkis hemsida! Wiieee =)


Bjuder på några smakprov på plagg från märket.

Av jempa - 5 maj 2007 20:34

Jag ska bojkotta Hemköps smågodis från och med nu!! Dom har ALLTID samma tråkiga sorter, byter aldrig till några nya! Och 7,90/hg är rätt dyrt för att vara en sån butik tycker jag!

Så framöver ska jag alltid gå till Videomix (a.k.a Videoteket) o köpa smågodis! Dom har större utbud och mycket roligare sorter :) Är dessutom billigare än Hemköp, 6,99/hg kostar det. Hur länge sen var det inte man käkade "Banana Skids" t.ex? :D Stöde-nostalgi tillsammans med dom där "Tomteklubborna" med lakritssmak för 3 spänn som man alltid köpte =)

Så inhandlade detta karras nu ikväll tillsammans med en flarra Pepsi.


O vet ni, Pepsi e faktiskt godare än Cola. =)

Av jempa - 5 maj 2007 19:20

Hittade ju massa snygga grejjer på samma sida som tårtspaden finns. Visst blir man köpsugen?! Vill ha nästan allt på sidan! haha =) Gillar lite annorlunda saker som inte alla har. Då får man oftast betala ett högre pris också, men det kan det ju faktiskt vara värt.


Allt detta finns på www.danskdesign.nu

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se