jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under maj 2007

Av jempa - 14 maj 2007 17:39

Japp, here it is. Blev försenat, men hey, bättre sent än aldrig =)

Blusarna kommer från Gina Trikåt (fniss), H&M, Bik Bok och Zara.

Av jempa - 14 maj 2007 16:56

Ja, tänka sig för att det är jag! grymt sugen på att baka något. Typ chokladrutor i långpanna, fatta va smarrigt det skulle vara =) Men sen så tänker jag på hur onyttigt det är, o på hur mycket onyttigt jag ätit den senaste tiden. Och då blir det plötsligt inte lika roligt längre. För om man bakar vill man ju gärna äta av det själv också :D

Eftersom jag varit förkyld i typ en vecka så har jag inte haft ork att träna. Så ikväll MÅSTE det bli ett aerobic-pass, eftersom förkylningen gick över i helgen. Men då kanske man kan baka något gott här nån dag framöver :D Har ni några tips på något man kan baka? Får inte ta för lång tid!


Av jempa - 13 maj 2007 16:09

starka rosa färger (neon för dom som vill) ska ju vara hett på naglarna i sommar har jag hört :) Neon är inte riktigt min smak, så jag hittade ett litet nagellack i en starkare rosa-färg, tyckte den va fin! Så den fick det bli.


Av jempa - 12 maj 2007 18:22

Jag fastnar alltid vid den här blusen när jag kollar runt på www.ellos.se. Tycker den är himla fin! Har sett en liknande på H&M Trend. Men den här är nog snäppet finare skulle jag tro. Och billig! 179 riksdaler. jao, den kan man fundera lite på =)

Är ju faktiskt ute efter en vit (helst, så somrigt!), lite längre blus (fan va töntigt det låter med "blus" btw! haha, typ "mammigt"). Har sett en hel del fina på Indiska men ingen som riktigt känns rätt.  

Kanske man ska kika runt på nätet och fixa ett "blus-kollage"? Orkar man det såhär på Lördagskvällen? kanske får vänta tills imorgon, ett bättre söndagsnöje tror jag :)/Jenny som gillar att göra kollage, hihi

Av jempa - 12 maj 2007 17:57

Träffade sis och F på stan idag =) Kuligt! Köpte faktiskt inget, förutom en present till en arbetskamrat som fyller år som vi har lagt ihop pengar åt, o jag fick "nöjet" att köpa presenten =). Men något åt mig själv vart det inte. Och ska inte bli något heller resten av månaden,(fööörsöka!!) Dom slantarna kan man shoppa upp i sthlm i sommar istället =)

Föresten, någon som vet snygga skinnjackor till grabbar? Gärna svarta. Och med dragkedja o hög krage. Vart kan det finnas? Säljer Brothers Rock n Blue? 


Jajja, jag, sis och F kikade lite på Martin Timell som var i stan idag. Han hade lite auktion på torget och auktionerade ut massa varor och verktyg från K-Rauta. Nästan allting fick köparna för halva ordinarie priset! Bra det ju =) Pengarna gick även till SOS Barnbyar.Ikväll är det Eurovision Song Contest :) Då blir det Chilinötter, chippa o dippa och Pepsi of course =)  Middagen kan tänkas bli hemkörd från Bite Line. Jao, jag klagar inte!

Av jempa - 11 maj 2007 21:00

Tycker att det enda som var hyffsat fint ur Kylie Minougs H&M kollektion är scarfen och sandalerna. Scarfen kan ju vara fin att vira runt huvvet a la Nicole Richie =) Den har fina, somriga färger! Och sandalerna var också fina, synd att dom inte fanns i silver o guld bara. Svart var lite tråkigt kanske.


Av jempa - 11 maj 2007 19:17

idag är det Fredag, gilla gilla giiilllllaaa! =) Och till veckan blir det kort vecka, jobbar bara måndag - onsdag. Sen leedig i 4 sköna dagar! :) Då ska jag njuta! hihi


Fundlirerar på om jag ska fräscha till mig lite (sitter i mysbrallor o mystischa me muysse pigg på nu)  o dra till Videomix o inhandla lite smågodis till Talang 2007. Låter väl som en helt okej idé?

Bw, min förkylning har inte släppt :/ Så har inte kunnat träna sen i måndags. Buhu!
Av jempa - 10 maj 2007 20:52

jahapp, hela min kväll försvann visst. Haha! Jag somnade vid 18.30 o var tänkt att jag skulle sova typ 45 minuter så ställde larmet på mobilen, varit skittrött hela dagen! Ja, men ja, jag vaknade nu jag? O har inget minne av att jag stängt av mobillarmet eller nånting, haha. Ja iallafall, vaknade 2,5 timme senare typ. :D Ska ta en dusch nu o sedan gå o lägga mig igen, tror inte jag kommer ha några problem med att somna då heller.

Min kropp vill nog inte kliva upp 05.23 på morgnarna! O inte jag heller!

Kommer aldrig bli van =)Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se