jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 30 maj 2007

Carmen Electra Aerobic Striptease

Av jempa - 30 maj 2007 19:31

Fixade hem hennes första dvd i en serie på 6 stycken igår. Körde precis passet för första gången.

DET VAR SKITKUL!! hahaha! Vissa saker var kanske lite löjliga (som att stoppa fingret i munnen, LOL). Men va fan :D Det var mycke roligare än vanlig aerobics för det är mer dans i det här. Riktigt skoj, och tiden gick fort! 54 minuter inkl. uppvärmningen på typ en kvart. Så typ 40 min dans. Det var rätt jobbigt faktiskt. Kanske inte så jobbigt som jag hade trott, men blir nog mer ansträngande sen när man hänger med bättre.Nu ska jag "fixa hem" disc 2 också! Hihi, "Fit to strip" heter den. :D 

Hennes sista dvd är tydligen  ett Hip-hop-pass. Verkar skitkul, men är nog lite mer avancerat. Man ska nog göra dom i följd så lär man sig mer o mer rörelser.Nu en dusch och sen är det Project Runway och Pussycat Dolls. Mina två favvo-program på en o samma kväll *gillas* 

 
 
camilla

camilla

30 maj 2007 23:30

ooo värsta roligt det lät ;) kanske man ska införskaffa hihi

http://camish.bloggagratis.se

 
bambi

bambi

31 maj 2007 12:17

Jag håller inte riktigt med dig... jag tyckte inte det var så roligt... men jag stängde av när man skulle stoppa fingret i munnen. Men jag kanske ger det ett till försök sen...

http://bambi.bloggagratis.se

 
LiPP

LiPP

31 maj 2007 13:06

Oh nej! Jag som nyss köpt det nyaste singstar´et på cdon.com. Skulle ha lagt med en tränings-dvd också ju! Blee, glömde bort :(
Nu ska jag ner till 'Roosan'.

http://lippan.bloggagratis.se

 
sandra

sandra

31 maj 2007 21:59

Heej söt!
Vad roligt det låter :) Vad tycker dejvid om stiptease? :) Puss!

http://www.sandrish.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 15 juni 21:44

Ne men asså, jag gillar Shein! Hur ofta beställer man ett par vita (!) jeans som sitter bra OCH verkligen är i ankellängd trots mina 157 cm?! Sjukt ju. Ankellängd brukat motsvara normal längd för mig annars, haha.. Och slitningarna är där dom s...

Av jempa - Måndag 14 juni 18:55

Har påbörjat projekt barnrum nu, äntligen! Dock får vi se när vi har löst en bra plats till mig o Davids hemmakontor (inte lätt i en trea), men jag har lite idéer. Men iaf, köpt detta från IKEA till Jasons rum: Förvaringsmöbler,.det älskar ...

Av jempa - Lördag 12 juni 22:02

Idag blev det en utflykt till Järvzoo med familjen Rautakorpi! En riktigt härlig dag har vi haft! Och sån himla tur med vädret också :) Vi fick se massa djur, tyvärr gömde sig lodjuren för bra, men förutom dom såg vi nog dom flesta. Jason ha...

Av jempa - Torsdag 10 juni 21:31

Var på Lager157 häromdagen, köpte lite sommarplagg till Jason. Och i kön till kassan såg jag denna fina filt! (Jag ÄLSKAR filtar!). Och den kosta 150 spänn, fatta va billigt?! Självklart köpte jag den :D Perfekta beiga färgen också :) Lager1...

Av jempa - Lördag 5 juni 21:16


Hur snygga?! Älskar dom! Igår akutshoppade jag dessa på H&M under min lunchrast, och utbudet på stadens butiker är sådär, så jag är jättenöjd över att jag hittade dessa :) Helst vill vi ha en UV-dräkt till han även i år, men det fanns inga b...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se