jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 30 maj 2007

ståsolarium

Av jempa - 30 maj 2007 17:34

Idag drog jag och sis och solade. Vi testade ståsolariumena. DOm funka perfa tyckte jag. Lite läskigt i början för det var ju rätt litet där "inne". Men tiden gick ju himla fort!! Vi solade för 50 spänn = 5,50 minuter. Och jag tycker jag fick minst lika mycket färg som när jag solar vanligt solarium i 20 min.

Ne, jag e nöjd iallafall och kommer fortsätta med dessa ståsolarium. Tycker det e bra att spara lite tid =)

Dessutom är dom oftast lediga också! hihi

Jag köpte med mig 2 stycken Caffe Latte Classic Light åt mig och David förut när jag var på Hemköp. Grymt god var den! Den kommer jag köpa mer gånger =) 
 
LiPP

LiPP

30 maj 2007 18:45

Jag ska dra en solafan imorgon också. Ska ju ändå ner efter jag varit hos 'Roosan'. Perfekt det..

http://lippan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

AK

2 augusti 2008 14:14

Måste bara få veta vart de där ståsolariumen finns? Vilken stad och namnet på stället?

Tack på förhand!

 
jempa

jempa

2 augusti 2008 16:52

svar till AK: Sundsvall är staden och 2 bleka kompisar heter stället.

http://jempa.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 15 juni 21:44

Ne men asså, jag gillar Shein! Hur ofta beställer man ett par vita (!) jeans som sitter bra OCH verkligen är i ankellängd trots mina 157 cm?! Sjukt ju. Ankellängd brukat motsvara normal längd för mig annars, haha.. Och slitningarna är där dom s...

Av jempa - Måndag 14 juni 18:55

Har påbörjat projekt barnrum nu, äntligen! Dock får vi se när vi har löst en bra plats till mig o Davids hemmakontor (inte lätt i en trea), men jag har lite idéer. Men iaf, köpt detta från IKEA till Jasons rum: Förvaringsmöbler,.det älskar ...

Av jempa - Lördag 12 juni 22:02

Idag blev det en utflykt till Järvzoo med familjen Rautakorpi! En riktigt härlig dag har vi haft! Och sån himla tur med vädret också :) Vi fick se massa djur, tyvärr gömde sig lodjuren för bra, men förutom dom såg vi nog dom flesta. Jason ha...

Av jempa - Torsdag 10 juni 21:31

Var på Lager157 häromdagen, köpte lite sommarplagg till Jason. Och i kön till kassan såg jag denna fina filt! (Jag ÄLSKAR filtar!). Och den kosta 150 spänn, fatta va billigt?! Självklart köpte jag den :D Perfekta beiga färgen också :) Lager1...

Av jempa - Lördag 5 juni 21:16


Hur snygga?! Älskar dom! Igår akutshoppade jag dessa på H&M under min lunchrast, och utbudet på stadens butiker är sådär, så jag är jättenöjd över att jag hittade dessa :) Helst vill vi ha en UV-dräkt till han även i år, men det fanns inga b...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se