jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 12 maj 2007

timell :P

Av jempa - 12 maj 2007 17:57

Träffade sis och F på stan idag =) Kuligt! Köpte faktiskt inget, förutom en present till en arbetskamrat som fyller år som vi har lagt ihop pengar åt, o jag fick "nöjet" att köpa presenten =). Men något åt mig själv vart det inte. Och ska inte bli något heller resten av månaden,(fööörsöka!!) Dom slantarna kan man shoppa upp i sthlm i sommar istället =)

Föresten, någon som vet snygga skinnjackor till grabbar? Gärna svarta. Och med dragkedja o hög krage. Vart kan det finnas? Säljer Brothers Rock n Blue? 


Jajja, jag, sis och F kikade lite på Martin Timell som var i stan idag. Han hade lite auktion på torget och auktionerade ut massa varor och verktyg från K-Rauta. Nästan allting fick köparna för halva ordinarie priset! Bra det ju =) Pengarna gick även till SOS Barnbyar.Ikväll är det Eurovision Song Contest :) Då blir det Chilinötter, chippa o dippa och Pepsi of course =)  Middagen kan tänkas bli hemkörd från Bite Line. Jao, jag klagar inte!

 
 
Ingen bild

sandra

16 maj 2007 22:13

Marin Timell e kul!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 15 juni 21:44

Ne men asså, jag gillar Shein! Hur ofta beställer man ett par vita (!) jeans som sitter bra OCH verkligen är i ankellängd trots mina 157 cm?! Sjukt ju. Ankellängd brukat motsvara normal längd för mig annars, haha.. Och slitningarna är där dom s...

Av jempa - Måndag 14 juni 18:55

Har påbörjat projekt barnrum nu, äntligen! Dock får vi se när vi har löst en bra plats till mig o Davids hemmakontor (inte lätt i en trea), men jag har lite idéer. Men iaf, köpt detta från IKEA till Jasons rum: Förvaringsmöbler,.det älskar ...

Av jempa - Lördag 12 juni 22:02

Idag blev det en utflykt till Järvzoo med familjen Rautakorpi! En riktigt härlig dag har vi haft! Och sån himla tur med vädret också :) Vi fick se massa djur, tyvärr gömde sig lodjuren för bra, men förutom dom såg vi nog dom flesta. Jason ha...

Av jempa - Torsdag 10 juni 21:31

Var på Lager157 häromdagen, köpte lite sommarplagg till Jason. Och i kön till kassan såg jag denna fina filt! (Jag ÄLSKAR filtar!). Och den kosta 150 spänn, fatta va billigt?! Självklart köpte jag den :D Perfekta beiga färgen också :) Lager1...

Av jempa - Lördag 5 juni 21:16


Hur snygga?! Älskar dom! Igår akutshoppade jag dessa på H&M under min lunchrast, och utbudet på stadens butiker är sådär, så jag är jättenöjd över att jag hittade dessa :) Helst vill vi ha en UV-dräkt till han även i år, men det fanns inga b...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se