jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 11 maj 2007

H&M <3 Kylie

Av jempa - 11 maj 2007 21:00

Tycker att det enda som var hyffsat fint ur Kylie Minougs H&M kollektion är scarfen och sandalerna. Scarfen kan ju vara fin att vira runt huvvet a la Nicole Richie =) Den har fina, somriga färger! Och sandalerna var också fina, synd att dom inte fanns i silver o guld bara. Svart var lite tråkigt kanske.


 
 
Tessan

Tessan

12 maj 2007 10:41

Nepp, följer inte talang -07, gör du? såg du hur det gick för sundsvalls tjejerna ... (samma helg som jag åkte till stockholm)? Ena tjejen som var med då.. hennes syrra har jag jobbat med..

Säger som så jag, godis är gott! :D*hihiihii*

Minns du 3.90 butiken?
Det var ju hur lännngesen som helst....

http://Therese.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Tessan

12 maj 2007 14:01

La spezia... hur de nu stavas?!??! Och gott var det *hihi*
Det var den gamla goda tiden det... ojojoj... Snart ska jag äta... längtar, taccos!! Ashungriiig!

 
LiPP

LiPP

12 maj 2007 17:15

MARTIN TIMELL!

http://lippan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 15 juni 21:44

Ne men asså, jag gillar Shein! Hur ofta beställer man ett par vita (!) jeans som sitter bra OCH verkligen är i ankellängd trots mina 157 cm?! Sjukt ju. Ankellängd brukat motsvara normal längd för mig annars, haha.. Och slitningarna är där dom s...

Av jempa - Måndag 14 juni 18:55

Har påbörjat projekt barnrum nu, äntligen! Dock får vi se när vi har löst en bra plats till mig o Davids hemmakontor (inte lätt i en trea), men jag har lite idéer. Men iaf, köpt detta från IKEA till Jasons rum: Förvaringsmöbler,.det älskar ...

Av jempa - Lördag 12 juni 22:02

Idag blev det en utflykt till Järvzoo med familjen Rautakorpi! En riktigt härlig dag har vi haft! Och sån himla tur med vädret också :) Vi fick se massa djur, tyvärr gömde sig lodjuren för bra, men förutom dom såg vi nog dom flesta. Jason ha...

Av jempa - Torsdag 10 juni 21:31

Var på Lager157 häromdagen, köpte lite sommarplagg till Jason. Och i kön till kassan såg jag denna fina filt! (Jag ÄLSKAR filtar!). Och den kosta 150 spänn, fatta va billigt?! Självklart köpte jag den :D Perfekta beiga färgen också :) Lager1...

Av jempa - Lördag 5 juni 21:16


Hur snygga?! Älskar dom! Igår akutshoppade jag dessa på H&M under min lunchrast, och utbudet på stadens butiker är sådär, så jag är jättenöjd över att jag hittade dessa :) Helst vill vi ha en UV-dräkt till han även i år, men det fanns inga b...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se