jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under april 2007

Av jempa - 4 april 2007 22:27

Vote or die!

Av jempa - 4 april 2007 22:18

Deklarerade för någon dag sedan, ska få tillbaka 2000 kr! Alltid nåt =) Fick ju betala runt 3000 förra året, så nu är jag glad över det jag får!Fick tebax 10.000 för 2 år sedan, det är FETA pengar de ;) Tror jag köpte bland annat en soffa för pengarna *bra köp*För den här slanten som jag fick nu ska jag nog spara till sommarsemestern om jag o Dejvid kommer på nåt kul att göra =)

Av jempa - 4 april 2007 21:16

Jag måste göra något med mitt hår! Borde klippa det, och framförallt färga det. Min utväxt är inte speciellt fin just nu! =)Gillar färgen som Lindsay Lohan har! Så vill jag med ha! Typ gyllenblont med lite ljusare slingor. Vore nåt de! =) Nu ska jag se lite Top Model!(bilden är från www.celebworld.org )

Av jempa - 4 april 2007 21:03

Finns ju en hel del fina bikinis i år! Gillar främst bandeau-bikinisarna! Dessa är från www.nelly.se , www.hm.com och www.ellos.seImorgon är det ju Skärtorsdag! Och det betyder att det är påsk i helgen för er som missat det, och dvs man är lång-ledig!! NAJS! Blir iaf 2 dagar extra ledighet, alltid något!

Av jempa - 3 april 2007 18:28

Äntligen har min One Tree Hill-box kommit! Sitter med den i knät nu och ska slänga ner mig i soffan o börja titta :) Det var tänkt att jag skulle ta en prommis idag, men den får nog vänta till imorgon :D Känner mer för att glo på OTH hela kvällen ;)

Av jempa - 2 april 2007 19:38

Var grymt blåsigt ute idag. Så nu på kvällskvisten gick jag för att ta mig en solning. Trodde det skulle bli skönt, men tvärtom, gick väldigt långsamt den här gången! Var grymt varmt inne i solariet redan innan jag börjat sola också. Kan ju tänka er hur varmt det var när jag var klar! Hett kan man säga!Jajja, nu är man iallafall hemma och ska ta mig en kall dusch =) *Jag vill ha min One Tree Hill-box nuuuu!!!*

Av jempa - 1 april 2007 17:28

Vaknade vid 11.26 idag, David väckte mig. Brukar alltid vara jag som vaknar före han. Kände mig lite halvsliten efter gårdagen, drack inte speciellt mycket, men lilla jag känner ju av en cider, haha =) Men efter nån timme var jag fit for fight, så jag träffade sis på stan. Shoppade lite och tog en latte och en chokladmuffins på McD. (Tänkte på dig då, Sandra, haha)Tyckte den här var ganska så fin, så den köpte jag för presentkortet på H&M som jag hade pengar kvar på, och har 200 kr kvar också efter detta köp :D Inte dåligt det. Tycker om när man får kläder gratis, hihiNu ska jag dra på mig några baggys och iPoden och gå ut o gå!

Av jempa - 1 april 2007 01:04

Träffade Sandra klockan 11 imorse, vi gick på stan och shoppade lite, blev den här jättefina topen från Bik Bok för mig. Sandra shoppade några plagg därifrån också ;) Härligt! Sen åkte vi till hennes mamma o käkade köttfärspaj, jättegott var de! Sen blev det bio! Music & Lyrics såg vi, den var helt okej. Tjejfilm typ =) Och efter bion mötte vi upp Camilla och så drog vi på O´learys för att käka och softa! God mat och bra sällskap =) Kom hem typ för 20 minuter sen, satt där sen 20.00, så tiden gick fort!Känns som att typ hela dagen har bara runnit iväg jättesnabbt, är väl kanske så när man har något att göra hela tiden. Menmen, roligt var det ju och det är huvudsaken! :)Nu ska jag mysa ner i sängen, kanske käka lite Rocky-Road glass med David =)Natti natti på er

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se