jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under april 2007

Av jempa - 17 april 2007 18:48

yeah, var skönt att få gå till frisören! :D och känns jättebra med den nya frisyren! Like it =)

syns inte så bra på bilderna tyvärr, är iofs inte jättestor skillnad heller, lite mer lugg och uppklippt på sidorna bara, klipptes inte så mycket alls på längden.

Passade på att boka tid för slingning också. Berättade för frisören att jag var sugen på att få ljusare hår, så vi ska börja med en slingning tyckte hon.

Mitt hår är ju så pass mörkt nu så för att håret ska må bra ska vi ta hela proceduren i etapper. Alltså, ingen avfärgning här inte :D

Så om typ 2-3 veckor är det slingning som gäller.


Funderar på om jag ska ta en prommis.. hum, men de blåser ute :/ ne, får ta en promenad imorn istället!

Av jempa - 16 april 2007 17:15

passade på att köpa den här bikinin idag när den äntligen kommit in i min storlek, igen! Jag köpte den inte sist och ångrade mig, så den tog ju självklart slut. O nu hade dom fått in dom igen =) O jag fick tag på den sista i min size =) Gr8!


Nu blir det bakad potatis och en hemmagjord lätt-skagenröra *mums* 

puh

Av jempa - 15 april 2007 16:52

Har varit duktig, tog en snabb promenad på 40 minuter. Fett jobbigt i bena nu kan jag nu tala om! Men de e bra de :D


Nu blir det en dusch! Och sen maaat, jag är dödshungrig! Får bli en playa-sallad tror jag! =)

Av jempa - 15 april 2007 15:40

Lika varmt väder idag!! 19 grader i skuggan! Inte illa =)

Tog en sväng på stan, köpte dessa shorts för presentkorten jag fortfarande har på H&M =) Tycker det är snyggt med shorts som är lite bulliga där fram eller vad man ska säga :D ah, ni kanske fattar =) Så köpte dessa.

Sen käkade jag och David vasin kulglass på stan, hade velat haft mjukglass med lakritsströssel egentligen, men mjukglassmaskinen var sönder :( Så de fick bli två kulor (choklad och pecannötkola), och lakritsströssel istället =) Det funka de å!


Har suttit i parken o läst "Alla var där", faktiskt helt okej tjej-bok :D Blev så grymt varmt så blev tvungen att rusa till Pressis o köpa Cola Light, hehe =)


Ikväll blir det förmodligen utkörnings-mat =) o kanske lite Bingolotto, haha :D Men va faen, spelar man inte kan man inte vinna. O jag hade tänkt vinna nån miljon, eller en bil funkar de å!
Av jempa - 14 april 2007 16:13

Det är 18 grader ute nu! Grymt varmnt och skönt väder ute idag! Använde mina solbrillor för första gången i år ;)
Jag o David tog en sväng till Birsta idag, gick in på IKEA, Gallerian, Willys och Siba. Köpte 4 lampor till spottarna i hallen på IKEA, och lite mat och en ny brödrost på Willys. Fulaste brösrosten jag sett tror jag! haha, men det är ett akutköp, våran gamla är typ helt förstörd i botten så det luktar gummi när man rostar, smakar inge vidare om mackorna heller :D Så det fick bli den, den kosta bara 99 spänn också.
Vi är lite sugna på att köpa kaffebryggare och brödrost från Siemens Porsche-serie som är i borstat stål (så snyggt!), så får ha denna så länge =)
Blev lite chokladkaffe från Kahls inne på Gallerian också, jättegott är det faktiskt! =) Jag letade efter en A-linjeformad kort vårjacka men hittade ingen nånstans, buhu, tycker jag sett sånna överallt, men när man ska ha en så finns dom helt plötsligt inte. :(

Och eftersom min bärbara dator är lite skum när man ska lyssna på musik (kommer inge musik i hörlurarna bara i högtalarna), så vi tänkte höra om vi kunde lämna in den imorgon, de gick bra. Men först ska vi testa o installera om hela datorn. Hoppas det funkar då, vi har typ testat allt utom just det, vill ju inte skicka iväg min lilla burk :(
Kommer sakna den då jöh! Så håll tummarna :D

Av jempa - 13 april 2007 19:15

Blev en snabb promenad idag, 45 minuter. Känns bra! Skönt att komma igång med promenaderna igen efter influensan. Ikväll blir det lugnt. David är med kompisarna så det är skönt o va ensam hemma tycker jag :D Är jäättetrött, så jag ska ta o mysa ner mig i soffan. Är ju Hundtricket på 1an 21.00 också, skön film! Nu e jag så jekla törstig så måste ta o dricka lite vatten, eller saft kanske! Men Fun Light-saft är ju bra äcklig den, Davids val.. :DÄhh, blir vatten!

Av jempa - 13 april 2007 18:31

Frida - Dunka mig gul & blåskön låt, rolig text =) me like! Fixa hem!

Av jempa - 12 april 2007 20:38

Davids lillasyster fyller 15 år idag, så vi vart bjudna på tacos och tårta ikväll. Gott gott tyckte vi! =) Hon fick ett linne och en top från Gina Tricot av oss. Skönt med lite promenad också. Dom bor ju på Östermalm så det tar väl typ..20-25 minuter o gå, alldeles lämpligt de! :)Ne, nu blir det lite Ice Climbers på xboxen (nintendo emulator..WIIEE!). Finns alla superbraiga spel till 8bitars nintendo (o även andra konsoller). Spelade super mario 3 häromdagen, haha, jag är typ sämst :D Blir så jekla förbannad också när jag bara dör!

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se