jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under april 2007

Av jempa - 27 april 2007 18:38

Hämtade ut mina 2 träningsdvds idag! Och har precis kört ett aerobics-pass (Fettförbränning for Dummies)! Fan va kul de va! haha =) Man fick lära sig grunderna i början och 10 olika rörelser, och i slutet av passet gick de riktigt fort o hängde med hyffsat bra. Fick pausa 2 ggr för att dricka vatten!

Lite svårt med kordinationen i början, men det löser sig sa kärringa som sket i vasken :D

Köpte ju 15 minuters pass for Dummies också, men det har jag inte testat än. Får ta det imorgon =) är ruskigt svettig nu så nu blir det en dusch. Senare blir det kanske Talang 2007 hemma hos sis.

Av jempa - 26 april 2007 17:43

Varmt ute idag! Men blåser, som vanligt  den här stan. Har precis varit o solat, den här gången var det inte lika mycket folk där =) Så slapp vänta på min tur, skönt.

Borde ta en promenad ikväll åxå, nu var det 3 dagar sen sist, inge bra! Tror jag ska se Du är vad du äter som visas varje kväll 19.00 Man får jättemycket inspiration av det programmet! Så efter det blir det nog en promenad =)


Me like att det är Fredag imorgon! Löningsfredag desstuom! wiie =) Sen är man leeedig ända fram till Onsdag! Hyffsat skönt va? mm, tycka ja me =) 

Av jempa - 25 april 2007 17:28

Idag fick David hem sin receiver som han beställt. Av märket Rotel. Så nu är han glad :) Han håller på o kopplar in den nu. Är lite osäker på om våran tv-bänk egentligen pallar den, tror den väger runt 18 kg, så vi ska nog köpa 2 ben till att skruva fast i mitten av tv-bänken. Vore ju lite tråkigt om den skulle gå sönder :/ tv-bänken asså, haha =)


Nu ska jag läsa Glamour o kolla på när Dejvid fixar!

Av jempa - 25 april 2007 16:36

var o skulle sola en sväng precis, men när jag kom dit satt det 4 pers i kö o väntade på att få sola. Så då sket jag i det. Får väl gå dit ikväll eller så tar jag det en annan dag istället. Funderar ju på prommis ikväll.


Både jag och David har fått varsin avi idag. Så förhoppningsvis är det lampan som David beställde, och tränings-dvderna till mig =) skulle ju iofs kunna vara den där Matrix Vavoom-sprayen som jag vann på Tradera åxå... hum, aja, ska gå o hämta ut paketen senare så då får vi se va det kan vara!  :) Då kan jag ju lämna in min trisslott åxå som jag vann 25 kr på, o ta en ny. Vore najs med en storvinst den här gången!


Nu vill jag ha heeeelg!! 

Av jempa - 24 april 2007 19:38åh, nästa parfymköp tror jag nästan måste bli Paris Hiltons nyaste parfym Heiress. Den luktar smarrigt =)

Av jempa - 24 april 2007 19:20

*gäsp* Däckade i soffan och sov en timma, välbehövligt! =) Så grymt trött, längtar till heeelg! Då blir det lite långledigt för mig, hihi, lördag t.o.m tisdag e jag ledig! Really najs!

Köpte en Dumle-glasstrut idag! Tänkte jag skulle smaska på den till Ugly Betty som är senare ikväll. Har läst att den ska vara god iallafall :)

Tog en grymt jobbig prommis igår uppför södermalms backar (dödsjobbigt, men bra!). Så idag blir det lugna puckar =) *gäsp*


Av jempa - 23 april 2007 17:18

Mammsen bjöd på gott fika på Charm, och jag är inte den som bangar lite gosaker :D Blev varsin blåbärsbakelse och kaffe.


Måste testa den här nya list-funktionen tänkte jag. Så kan ju skriva vad som ska inhandlas när löningen kommer:

  • Nytt jättesnyggt barbord som vi sett! Mörkt träslag och rektangulärt. Mycket fräschare än det vi har nu.
  • Ny lampa, kopia (fast en aning fulare! hehe) på den vi beställde, fast denna e från IKEA o kostar typ 199 kr, blir fin i sovrummet!
  • Nya jeans, ingen aning om märke eller modell. Nå snygga iaf :D
  • Vår/sommargardiner till vardagsrummet skulle ju behövas.
  • Mina slingor som ska göras i början på Maj, hihi =)
  • Massa jekla mat måste väl handlas å antar jag?

Jao, är väl ungefär något sånt jag/vi tänkt oss.

Av jempa - 23 april 2007 15:39

haha, har precis beställt två tränings-dvd´s (tack för tipset Camilla! hihi).

"Fettförbränning för Dummies" och "15 minuters träningspass för Dummies" heter filmerna. Så nu jeklar ska man bli fit till sommaren! haha :D I kombination med mina promenader tycker man ju att det borde ge resultat!

Nu ska jag tydligen med morsan på stan o va smakråd. Hon behöver en klänning tills hon o pappi ska på Mallis =)


Ciaooo!Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se