jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 29 april 2007

godig middag!!

Av jempa - 29 april 2007 19:40

Idag har jag gått på stan, varit på IKEA och varit vid Höga Kusten-bron (igen) o käkat asgod middag!


Vandrade ner mot stan vid 12 imorse, var på jakt efter en förklädesklänning. Hittade en jättefin på Bik Bok, men fanns inte kvar i svart. Gaah, varför köpte jag inte den svarta när jag provade den för nån månad sen?! Den var ju skitsöt, kan inte förstå varför jag inte köpte den då. Nu fanns den bara i gult o grått..lite synd. Sandra, du har inte kvar nån i sthlm i svart?? ;)

Aja, annars får kanske beställa en på internet =) 

Sen så köpte jag en rosa top och ett rosa linne. Blev även en LDB shower creme och en got2be-hårspray från Schwarzkopf. Luktar jättegott :D 


Sen drog vi iväg på IKEA. Shoppade ett nytt snyggt barbord, och lite annat smått o gott.

Hittade ÄNTLIGEN en A-linjeformad jacka från Vero Moda. Skifin! Svart, 3kvartsärmad och med stoora knappar. 259 kr, snacka om fynd!


Nu ska jag hjälpa David med barbordet ;) 


Ps: Marrängswischen e från Höga Kusten-restaurangen där vi käka. Asgod! 

 
 
camii

camii

30 april 2007 23:20

jag har en svart sån klänning, tycker inte att den sitter så bra på mej...intresserad? ;)

http://camish.bloggagratis.se

 
sandraa

sandraa

1 maj 2007 16:25

Heej!
Åhh vad gott det ser ut! Nu blev jag suugen :) Puss!

http://www.sandrish.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 15 juni 21:44

Ne men asså, jag gillar Shein! Hur ofta beställer man ett par vita (!) jeans som sitter bra OCH verkligen är i ankellängd trots mina 157 cm?! Sjukt ju. Ankellängd brukat motsvara normal längd för mig annars, haha.. Och slitningarna är där dom s...

Av jempa - Måndag 14 juni 18:55

Har påbörjat projekt barnrum nu, äntligen! Dock får vi se när vi har löst en bra plats till mig o Davids hemmakontor (inte lätt i en trea), men jag har lite idéer. Men iaf, köpt detta från IKEA till Jasons rum: Förvaringsmöbler,.det älskar ...

Av jempa - Lördag 12 juni 22:02

Idag blev det en utflykt till Järvzoo med familjen Rautakorpi! En riktigt härlig dag har vi haft! Och sån himla tur med vädret också :) Vi fick se massa djur, tyvärr gömde sig lodjuren för bra, men förutom dom såg vi nog dom flesta. Jason ha...

Av jempa - Torsdag 10 juni 21:31

Var på Lager157 häromdagen, köpte lite sommarplagg till Jason. Och i kön till kassan såg jag denna fina filt! (Jag ÄLSKAR filtar!). Och den kosta 150 spänn, fatta va billigt?! Självklart köpte jag den :D Perfekta beiga färgen också :) Lager1...

Av jempa - Lördag 5 juni 21:16


Hur snygga?! Älskar dom! Igår akutshoppade jag dessa på H&M under min lunchrast, och utbudet på stadens butiker är sådär, så jag är jättenöjd över att jag hittade dessa :) Helst vill vi ha en UV-dräkt till han även i år, men det fanns inga b...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se