jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 20 juni 2006

Jeklar vad jag sög!

Av jempa - 20 juni 2006 16:15

Har städat o städat hela dagen. Håller ju på med storstädning och golvvård nu på lovet på skolan. Har använt sugmaskinen (a.k.a våtsug) nu på eftermiddagen. Man blir ju lite svettig såhär i värmen dessutom! + att den är grymt jobbig i längden. Man får ont o armarna! Den suger ju lixom upp vattnet som den personen innan har använt att skura golvet med. Så ni vet bah. Imorrn kan ni få er en lektion i hur man använder en singelsnurra :) Och dagen efter det blir det high-speeden. Ne men lol ;) Då e de ingen som vill läsa :(Jag e dödstrött nu! Har kört igång två tvättmaskiner åxå, tvättdag idag :/ Så nu ska jag vila en kvart innan de e dags för 3e o 4e maskinen. いいいSVERIGE - ENGLAND IKVÄLL!!いいい

 
 
Tessan

Tessan

20 juni 2006 19:45

Dålig sova morgon o dålig sova tidigt ikväll å.. för man måste ju såklart se fotbollen SPÄNNANDE JUE!!!

hejja sverige

http://Therese.bloggagratis.se

 
Ingen bild

sandra

20 juni 2006 21:54

fin dammsugare :D jag dammsög igår jag, hihi. Heja Sverige! pööss!

 
Ingen bild

Mor

21 juni 2006 15:16

Denna maskin måste ju vara lika stor som du, Stackare

 
LiPP

LiPP

21 juni 2006 21:41

Lite fler önskelistegrejjer. OBS! Som du bara önskar dig av mig OBS!
Har inte hittat nån bra ponny heller :/

http://lipp.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Av jempa - Söndag 11 juli 12:06

Jason o Millie bland legot :) I förrgår var vi på Leos Lekland tillsammans med familjen Rautakorpi :) Så himla kul! Det var premiär för Jason, och han ÄLSKADE det! Han rusade runt där konstant i 2,5 timme, haha. Det var en varm o solig d...

Av jempa - Torsdag 1 juli 21:38

Det jag tänkt jag ska göra så länge, långt innan jag fick barn, har nu hänt. Att tatuera in mitt barns namn på armen, lycka! Jag fick en tatuering i morsdagspresent, och fick tips om en tjej på Instagram som främst gör ögonbrynstatueringar men nu...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frgor

Kalender

M Ti On To Fr L S
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis blogg p www.bloggplatsen.se