jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 15 juni 2006

Kjol ;)

Av jempa - 15 juni 2006 18:20

Gick på stan efter jobbet, köpte sol-lotion och en jättesöt kjol från vero moda, typ volangkjol, går till lite under knät :) Har sökt överallt efter en sån kjol, o hitta till slut! Najs :)Imorgon ska vi ha typ sommarpicnic med jobbet, o gissa vart vi ska vara då.. *suck* Jo, håll i er! ÅNÄSPARKEN! dvs, cowland, lol! Så jag hoppas det blir massa sol för då ska jag och Malin sooola medans kärringarna spelar brännboll eller vad de va dom surra om, hehe :D Ikväll är det fotboll, Sverige - Paraguay (tro ja?).nu ska jag iTune:a lite!

 
 
Ingen bild

LiPP

15 juni 2006 20:48

Blogga kjolafan :D

 
Ingen bild

sandrish

15 juni 2006 23:42

saknar diiig! snart ses vii! pööösss

 
Ingen bild

skiman

16 juni 2006 08:30

Handla inte upp hela löningen utan spara lite till projektorn också. :-)

 
Tessan

Tessan

16 juni 2006 15:48

Hur e det med komunikationen på ert jobb????? :D

http://Therese.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Av jempa - Söndag 11 juli 12:06

Jason o Millie bland legot :) I förrgår var vi på Leos Lekland tillsammans med familjen Rautakorpi :) Så himla kul! Det var premiär för Jason, och han ÄLSKADE det! Han rusade runt där konstant i 2,5 timme, haha. Det var en varm o solig d...

Av jempa - Torsdag 1 juli 21:38

Det jag tänkt jag ska göra så länge, långt innan jag fick barn, har nu hänt. Att tatuera in mitt barns namn på armen, lycka! Jag fick en tatuering i morsdagspresent, och fick tips om en tjej på Instagram som främst gör ögonbrynstatueringar men nu...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se