jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 13 maj 2006

morgonstÅnd har guld i mun

Av jempa - 13 maj 2006 09:58

Igår var jag hos Therese =) Hon klippte mig bl.a =) Finns att läsa om i hennes blogg (länk här bredvid). Jag tyckte det blev fint! Nu fattas det bara lite färgning, ljusare.. Ska se om jag går till nån frisör idag o bokar tid. David ligger o sover (fyllkajja!), han luktar gammfylla, hihi ;) Men han är söötast ändå! Iofs är klockan bara 10, så man kanske ska ta o dra med sig lite kuddar o filt till soffan och slöa ett tag till. Ikväll blir det filmkväll med Therese och Sandra o Adde! Kommer bli najs! Tror vi ska se Wallander - Fotografen.bloggar mer senare.tjo på er!

 
 
Tessan

Tessan

13 maj 2006 10:04

Ja, ikväll blir de film.. Men inte för sent hoppas jag.... då brukar jag somna :D

Idag e det sånt väder att man skulle kunna se film heeeeeela dagen! *hihii*

http://Therese.bloggagratis.se

 
Tessan

Tessan

14 maj 2006 09:16

Synd att filmen fungare efter att vi gick hem :(
Eller ville ni se den själv *skojja med* ;)

http://Therese.bloggagratis.se

 
Tessan

Tessan

14 maj 2006 12:06

Får se om man kanske ska se de två senaste Wallanderfilmerna ikväll.. Ragnar verka som han ska se dessa i Finland.. Har precis sett isprinsessan jag *haha* påminner rätt mkt om hur de är att åka konståkning... bara massa intriger hela tiden.. =D

http://Therese.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 15 juni 21:44

Ne men asså, jag gillar Shein! Hur ofta beställer man ett par vita (!) jeans som sitter bra OCH verkligen är i ankellängd trots mina 157 cm?! Sjukt ju. Ankellängd brukat motsvara normal längd för mig annars, haha.. Och slitningarna är där dom s...

Av jempa - Måndag 14 juni 18:55

Har påbörjat projekt barnrum nu, äntligen! Dock får vi se när vi har löst en bra plats till mig o Davids hemmakontor (inte lätt i en trea), men jag har lite idéer. Men iaf, köpt detta från IKEA till Jasons rum: Förvaringsmöbler,.det älskar ...

Av jempa - Lördag 12 juni 22:02

Idag blev det en utflykt till Järvzoo med familjen Rautakorpi! En riktigt härlig dag har vi haft! Och sån himla tur med vädret också :) Vi fick se massa djur, tyvärr gömde sig lodjuren för bra, men förutom dom såg vi nog dom flesta. Jason ha...

Av jempa - Torsdag 10 juni 21:31

Var på Lager157 häromdagen, köpte lite sommarplagg till Jason. Och i kön till kassan såg jag denna fina filt! (Jag ÄLSKAR filtar!). Och den kosta 150 spänn, fatta va billigt?! Självklart köpte jag den :D Perfekta beiga färgen också :) Lager1...

Av jempa - Lördag 5 juni 21:16


Hur snygga?! Älskar dom! Igår akutshoppade jag dessa på H&M under min lunchrast, och utbudet på stadens butiker är sådär, så jag är jättenöjd över att jag hittade dessa :) Helst vill vi ha en UV-dräkt till han även i år, men det fanns inga b...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Maj 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se