jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 6 maj 2022

Jasons treårsdag!

Av jempa - 6 maj 2022 21:16

Tiden går så fort med en liten bebis här hemma. Man är inte direkt sysslolös på dagarna :) Så nu är Maj här och Jason har fyllt TRE år! Så galet! Han börjar bli storkille lixom?!
Han pratar så mycket nu och säger så roliga saker och man kan börja ha små konversationer med han, supermysigt!! Våran fina, lilla kille!

I söndags, dagen före hans födelsedag, så hade vi kalas för släkten.
Jason hade önskat sig en leksaks-gurka (han är fortfarande tokig i Herr gurka, haha), men vi hittade ingen leksaksgurka (hade inte så stora förhoppningar på det heller direkt hehe..) men då beställde jag en tårta med Herr Gurka på istället och den blev succe!
Både Jason och släkten tyckte om den, såååå god! Kan rekommendera Alnö Hembageri!

Dagen efter, när det var hans födelsedag, så väckte vi honom med sång, presenter och lite födelsedagsfrukost på sängen. Så mysigt!

Älskade gladkille! Medans David jobbade så gick jag och Jason ut. David passade Leon under tiden (David jobbar alltså hemifrån) och det var så mysigt o få vara själv med Jason, bara han o jag! Det var länge sedan.
Vi gick till några lekparker, och sedan önskade Jason pannkakor till lunch, så då blev det det såklart. Har man födelsedag får man bestämma käk :)

Efter lunch och när David slutat jobba kring 15 så for vi till Leos Lekland, Jasons favoriställe :)
Han blev så glad och hade det toppen där!
Han springer så fort så det gäller att hänga med :) Han e fortfarande lite för liten för att släppas iväg själv men han e superduktig på att ta sig fram i lekställningarna.

Efter Leos så åkte vi o köpte en skaftdammsugare som vi kollat på ett tag, Roborock h7. Jason ÄLSKAR dammsugare så detta var också en toppengrej för Jason :)
Sedan åkte vi hem o gjorde middag, även denna måltid önskade Jason: Tacos. Mycket bra val! Jag kan ha ?tipsat? lite om det.. ;)

Jason tyckte att dagen hade varit rolig och det tyckte jag med :)

Våran fina treåring! Som vi älskar dig, Jason!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 29 december 2023 19:47


Ett till inlägg på en o samma dag?! Sjukt ju.. :) Iallafall, var med en kompis på Birsta City idag. Egentid yeay!! Det var sååå skönt att bara strosa runt där i lugn o ro.. Vi kikade lite på rean och jag hittade faktiskt lite till mig själv, vilk...

Av jempa - 29 december 2023 07:27

Heej! Som ni märker så är det ingen vidare aktivitet här på min blogg nuförtiden. Appen jag använder för att blogga är rätt urusel och bilderna blir knas om man läser i mobilen.. så det känns ju inte alls lika roligt då. Jag hoppas det kommer någon r...

Av jempa - 1 mars 2023 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards