jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 18 oktober 2020

Gåbingo

Av jempa - 18 oktober 2020 21:01

Innan gåbingon, väntar på familjen Rautakorpi :)

Idag var vi på gåbingo i Kovland.
Det var kallt o dom första snöflingorna föll, så Jason fick inviga sin nya overall som mamma fyndade åt oss på Lindex i våras.
Och jag tog vinterjackan, så bra val faktiskt, så skönt o slippa frysa!

Men så gåbingon då. Vi gick en slinga på 2,5 km, och jag vann en tomte.. haha, ja dom hade alltså inga pengar som pris, vilket ju kändes som fail! I Stöde har dom minsann pengar som pris även vid gåbingo.
Men i Kovland fick man välja bland olika skitsaker.. det var verkligen inge bra priser, men jag valde iallafall en vit tomte som kan passa in med resten av juldekorationerna.

Men det var kul iaf att hänga med dom o gå o surra lite :)

Imorgon ska jag in på jobbet o jobba igen. Tre veckor sen sist! Jag har ju haft inskolning med Jason och så har jag jobbat en del hemifrån så det e därför det var så länge sen, så det blir kul.

Jag cyklar ju till jobbet, för det mesta, så skulle behöva ett par fula överdragsbyxor. För det finns inga snygga sånna va? Tipsa mig isåfall.
Imorgon ska det lixom va 0 grader när jag ska iväg, blää, längtar inte..

 
 
Norh

Norh

24 oktober 2020 23:12

Älskar din "profilbild" :-)

http://https://www.lasesmed-norrebro.dk

jempa

25 oktober 2020 12:22

Tack snälla! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Måndag 14 juni 18:55

Har påbörjat projekt barnrum nu, äntligen! Dock får vi se när vi har löst en bra plats till mig o Davids hemmakontor (inte lätt i en trea), men jag har lite idéer. Men iaf, köpt detta från IKEA till Jasons rum: Förvaringsmöbler,.det älskar ...

Av jempa - Lördag 12 juni 22:02

Idag blev det en utflykt till Järvzoo med familjen Rautakorpi! En riktigt härlig dag har vi haft! Och sån himla tur med vädret också :) Vi fick se massa djur, tyvärr gömde sig lodjuren för bra, men förutom dom såg vi nog dom flesta. Jason ha...

Av jempa - Torsdag 10 juni 21:31

Var på Lager157 häromdagen, köpte lite sommarplagg till Jason. Och i kön till kassan såg jag denna fina filt! (Jag ÄLSKAR filtar!). Och den kosta 150 spänn, fatta va billigt?! Självklart köpte jag den :D Perfekta beiga färgen också :) Lager1...

Av jempa - Lördag 5 juni 21:16


Hur snygga?! Älskar dom! Igår akutshoppade jag dessa på H&M under min lunchrast, och utbudet på stadens butiker är sådär, så jag är jättenöjd över att jag hittade dessa :) Helst vill vi ha en UV-dräkt till han även i år, men det fanns inga b...

Av jempa - Söndag 30 maj 21:41

Helgen då, har ju varit värsta sommarhelgen med finväder o sol, har njutit till max! Kan ju dra helgen i bilder igen :) På fredagen var det sol, men kalla vindar. Så det blev mössan på när vi drog ut på våran lekparks-runda efter jobb o för...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se