jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 18 oktober 2020

Gåbingo

Av jempa - Söndag 18 okt 21:01

Innan gåbingon, väntar på familjen Rautakorpi :)

Idag var vi på gåbingo i Kovland.
Det var kallt o dom första snöflingorna föll, så Jason fick inviga sin nya overall som mamma fyndade åt oss på Lindex i våras.
Och jag tog vinterjackan, så bra val faktiskt, så skönt o slippa frysa!

Men så gåbingon då. Vi gick en slinga på 2,5 km, och jag vann en tomte.. haha, ja dom hade alltså inga pengar som pris, vilket ju kändes som fail! I Stöde har dom minsann pengar som pris även vid gåbingo.
Men i Kovland fick man välja bland olika skitsaker.. det var verkligen inge bra priser, men jag valde iallafall en vit tomte som kan passa in med resten av juldekorationerna.

Men det var kul iaf att hänga med dom o gå o surra lite :)

Imorgon ska jag in på jobbet o jobba igen. Tre veckor sen sist! Jag har ju haft inskolning med Jason och så har jag jobbat en del hemifrån så det e därför det var så länge sen, så det blir kul.

Jag cyklar ju till jobbet, för det mesta, så skulle behöva ett par fula överdragsbyxor. För det finns inga snygga sånna va? Tipsa mig isåfall.
Imorgon ska det lixom va 0 grader när jag ska iväg, blää, längtar inte..

 
 
Norh

Norh

Lördag 24 okt 23:12

Älskar din "profilbild" :-)

http://https://www.lasesmed-norrebro.dk

jempa

Söndag 25 okt 12:22

Tack snälla! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 28 nov 19:20

Ne men alltså! Dom här snygga gick ju inte att motstå :) H&M har 20% rabatt på allt just nu så dom kostar endast 159 kr! *Tips tips* Jag tog dom i en storlek större så han kan ha dom framåt vårkanten :) ...

Av jempa - Onsdag 18 nov 21:29

Jamen visst hurrni, jag sålde våran soffgrupp o köpte denna soffa från IKEA för samma peng, och jag är så nöjd! :) Den är bredare än den vi hade tidigare men rummet känns ändå luftigare, tror det beror på att den är lägre. (Plus att fåtöljen to...

Av jempa - Söndag 8 nov 20:22

Den här helgen har varit så mysig! Började lördgamorgonen med att baka scones. Kan inte minnas senaste gången jag åt sånna! Jättelänge sen! Sedan efter Jasons vila så åkte vi in till stan för att köpa nya böcker till Jason och strumpbyxor ti...

Av jempa - Torsdag 5 nov 11:38

  Hehe vi gillar ju Lager 157, så man hade ju önskat att bli sponsrad av dom! Har ju inte haft nån koll på deras barnutbud förut innan Jason, så har inte vetat hur snygga plagg det kan finnas där :) Men nu är vi ju fast! Och det låga priset bl...

Av jempa - Söndag 1 nov 22:35

Idag var våra föräldrar här för att fika lite, 1,5-års fika kan man säga :) Jason fyller ju det imorgon nämligen. Tänk alltså, halvvägs till två år, tiden bara rusar iväg! Craaazy! Mamma hade gjort söta spök-bakelser som hon tog med sig, snällt!...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se