jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 30 september 2020

Vindfleece från Polarn o Pyret

Av jempa - 30 september 2020 15:58

Vindfleecen måste ju vara det mest populära barnplagget ever?!

Jag fyndade denna för 140 spänn på Marketplace igår :) den är nog ganska gammal, men känns knappt använd! Så fräsch och fin.
Så det måste man nog kalla ett kap ändå? Med tanke på att dom kostar 599kr i butik :)

Den blir perfekt på förskolan!

Älskar att fynda! :)

 
 
Ingen bild

Kristina

30 september 2020 21:15

Ett tips är att titta på lapparna inuti så står det ofta vilket årtal plagget är ifrån 🙂 Den var jättefin!

jempa

30 september 2020 21:18

Ja precis, har sett det i andra plagg från POP som vi har, men det stog inget årtal i denna. Den är nog supergammal haha, eller så är just den lappen borttagen, ser dock inte ut så. Men den är verkligen i bra skick så det är strunt samma, dom ändrar egentligen bara detaljerna år efter år, men modellen är densamma känns det som :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Av jempa - Söndag 11 juli 12:06

Jason o Millie bland legot :) I förrgår var vi på Leos Lekland tillsammans med familjen Rautakorpi :) Så himla kul! Det var premiär för Jason, och han ÄLSKADE det! Han rusade runt där konstant i 2,5 timme, haha. Det var en varm o solig d...

Av jempa - Torsdag 1 juli 21:38

Det jag tänkt jag ska göra så länge, långt innan jag fick barn, har nu hänt. Att tatuera in mitt barns namn på armen, lycka! Jag fick en tatuering i morsdagspresent, och fick tips om en tjej på Instagram som främst gör ögonbrynstatueringar men nu...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se