jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 28 augusti 2020

Cykeldejt!

Av jempa - Fredag 28 aug 21:26

Det var så gulligt! David hade igår planerat med min syster, i smyg, att hon skulle vara barnvakt åt Jasse ikväll så att jag och Dacid skulle kunna cykla en tur tillsammans. Så gulligt gjort! Vi har pratat hela sommaren om att det hade vart najs o cyklat en sväng i skogarna.
Så idag åkte David på bolaget, men det jag ju inte visste var att han även plockade upp syrran :) blev lite paff när hon också dök upp här hemma haha.
Så fick byta om lite snabbt sen drog vi iväg på en tur.
Och det var så skönt att komma ut i skogen litegranna!
Och elcykel asså, det e så jekla najs! Gillar att det inte finns några begränsningar! Man bah kör, haha! Man behöver inte stanna i uppförsbackarna för att man inte orkar fortsätta lixom, bara att åka med istället o gålla i sig :) älskar fart jag! Hehe

Vi körde en liten bit på en mountainbike-sträcka också, det var rätt trixigt! Men kul! Ser lättare ut än vad det e.
Men utöver den så cyklade vi en rätt lång sträcka i skogarna bakom södra berget, och till slut kom vi fram bredvid sidajöbacken.
Tror vi var ute nästan 1,5 timme, inklusive en fika-paus på typ 5-10 min :)

Fikapaus vid Jakt-kojan (tror jag stugan hette)

Såg en liten ekorre. Dock sämst bild.

Södra Berget-hotellet i bakgrunden. Älskar att vara ute i naturen! Måste ta mig ut mer!

Tack till syrran som kunde vara barnvakt! <3 och tack till dig David som styrde upp våran lilla cykeldejt, en gullig o uppskattad överraskning! :)

 
 
Ingen bild

Dennis

Tisdag 1 sept 12:36

Ja säg bara till när vi ska ta en cykelsväng från Ängen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Fredag 25 sept 23:39

La en liten beställning till Lindex nu ikväll med lite snygga plagg till Jason, som passar perfekt till förskolan. Dom har 20% på rubbet nu så då passar man på! Snyggt set med en tröja i oversize-fit. Och sköna leggings med borstad, mjuk insida...

Av jempa - Fredag 25 sept 13:57

Jobbade hemma igår och idag. Så glad att jag har den möjligheten! Jason fick feber natten till igår så den natten var ganska stökig med lite sömn för oss alla, huga stackaren hade nästan 39 grader. Så jag jobbade hemma igår, och idag jobbade ja...

Av jempa - Tisdag 22 sept 20:46


Min storasyster frågade mig igår om jag var sugen på att haka på henne och morsan till Ullared. Jaa men hallåå!! Såklart! Haha Så i november är det dags, tråkigaste månaden på året vill man ju piffa upp lite med ett Gekås-besök! Jag är såå ...

Av jempa - Tisdag 22 sept 08:27


Igår fick jag tröjan som jag vann på Tradera. Och den var ju fin o så men materialet var inte alls som jag trodde. Trodde ju att det skulle vara en sweatshirt, men det är mer trikå-material eller vad man ska säga, tunnare o mjukare tyg. Men det ka...

Av jempa - Söndag 20 sept 20:09

Idag träffade vi Elin, Janne o lilla söta Millie uppe på Norra Berget. Så mysigt! Blev lite lekparkshäng och så kikade på djuren. Med en massa surr däremellan :) Så himla härligt o umgås med den familjen för vi klickar verkligen, allihopa! Så k...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Augusti 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se